Noe å glede seg til

Dato for siste oppdatering: 09.05.2018

Personvernserklæring og Brukerbetingelser

Ved å installere mobilapplikasjonen vår (Momentium-appen) eller å bruke våre tjenester, har du lest og akseptert Personvernsvernserklæringen vår og hvordan vi bruker personopplysninger og våre vilkår for bruk.

Har du spørsmål, kontakt oss på info@momenitum.no

Bruker av personopplysninger

Ansvarlig for håndtering av dine personopplysninger via denne appen er:

Momentium AS

Organisasjonsnummer: 893189742

Adresse:

Sjøvegen 77

6052 Giske

Tilknyttede selskaper:

Terminalen Byscene AS
Molo Brew AS
Bro AS

E-post: info@momentium.no

  • Dine personlige opplysninger og kundeinformasjonen du oppgir under registrering behandles strengt fortrolig. De blir aldri solgt, byttet eller gitt bort ved mindre vi blir tvungen av lov.
  • Vår app og billettsystem krever brukernavn og passord for å logge inn. Alle passord er krypterte på våre servere, slik at ingen (selv ikke vi) kan lese passordene. Vi og Tikkio kan kun sette nytt passord.
  • Når du kjøper billett via Tikkio må du legge inn betalingsinformasjon. Denne blir kryptert, og ingen (ikke vi heller) har tilgang til betalingsinformasjonen. Vi kan se kjøpene dine og kan bruke denne informasjonen til å yte kundeservice. Les igjennom personvernserklæringen til Tikkio før du registrerer deg *link*
  • Kun autorisert personell hos oss har tilgang til dine opplysninger og data. Dette er kun for å kunne yte kundeservice og kontrollere mistanke om misbruk av våre tjenester.
  • Vi og Tikkio kan svare automatisk på noen type e-poster (tilsending av nytt passord, bekreftelse på registrering, o.l.). I tillegg sender vi ut e-post til registrerte brukere for å gi nyttig informasjon om produktet man har kjøpt (f. eks. endrede tider for et arrangement o.l.).
  • Er du påmeldt vårt nyhetsbrev vil du motta dette. Denne typen markedsføring kan du melde dere av ved å følge avmeldingslenken i bunnen av en slik e-post eller ved å trykke «Meld meg av nyhetsbrev» på hjemmesiden vår under «Nyhetsbrev».

Informasjon om personopplysninger vi samler inn

Når du bruker våre tjenester som Momentium-appen, eller kjøper billett til våre eller våre tilknyttede selskapers (Terminalen Byscene, Molo Brew, BRO) arrangementer kan vi samle inn opplysninger om deg.

Når du kjøper billett gjennom Momentium-appen eller direkte gjennom vår billettleverandør Tikkio, vil vi få informasjon om deg som er nødvendig for å levere tjenesten eller produktet du etterspør. Vi ber deg om å lese gjennom og akseptere personvernserklæringen og vilkårene for bruk til Tikkio før du registrerer deg.

Under ser du en oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn:

Registrert på Momentium-appen

  • E-post-adresse
  • For- og etternavn
  • Alder
  • Kjønn
  • Kjøpshistorikk
  • Antall poeng

Kjøpt billett til våre arrangement gjennom Tikkio

  • E-post-adresse
  • For- og etternavn
  • Telefonnummer
  • Kjøpshistorikk

Nyhetsbrev

  • E-post-adresse
  • For- og etternavn

Vi jobber hele tiden for å forbedre våre tjenester, og i den forbindelse kan vi også samle inn ytterligere informasjon fra deg. Dette er i så fall frivillig, og kun dersom du selv ønsker å gi tilbakemelding om våre tjenester. Det kan du gjøre ved å kontakte oss på e-postadressen på bunnen av denne siden.

Vår bruk av dine opplysninger

Vårt vern av dine personopplysninger er viktig, og vi vil bare samle inn data om deg på den måten som blir beskrevet i denne personvernserklæringen. Kort fortalt bruker vi informasjonen din til å gi deg fantastiske produkter, tjenester og opplevelser som vi hele tiden jobber for å forbedre.

Her er det vi bruker dine opplysninger til:

  • Utvikle, forbedre, vedlikeholde, levere og beskytte våre produkter og tjenester
  • Kommunisere med deg i form av e-post. For eksempel for å svare på dine henvendelser til support eller for å dele informasjon om våre produkter, arrangementer eller tjenester som vi tror du har interesse av
  • Følge med på hvordan våre kunder bruker våre tjenester
  • Markedsføre våre eller tilknyttede selskaper (Terminalen Byscene, Molo Brew og Bro) sine produkter, tjenester og arrangementer
  • Tilpasse markedsføring og informasjonsutveksling
  • Vi bruker e-post eller push-varsel i appen til å gi deg viktig informasjon om et arrangement du har kjøpt billett til. Det kan f eks være endrede tider i forbindelse med en konsert
  • Forbedre sikkerheten til våre produkter
  • Bruke informasjon vi har samlet inn fra informasjonskapsler til å forbedre tjenestene
  • Håndheve våre brukervilkår og andre regler

Dersom du ikke ønsker at Momentium skal bruke dine personopplysninger til markedsføring, kan du når som helst melde deg av disse tjenestene ved å trykke «meld meg av» nederst på nyhetsbrevsutsendelsen eller ved å endre preferanser eller slette din konto på Momentium-appen.

Hvordan deler vi dine opplysninger

Momentium vil ikke dele din informasjon med en tredjepart uten din tillatelse, bortsett fra i begrensede situasjoner, som følger her:

  • Personopplysninger vi samler inn fra deg, kan bli delt med våre tjenesteleverandører:
    • Kodebyraaet - vedlikehold og drift av Momentium-appen
    • Tikkio - billettsystem
    • Mail Mojo - e-postutsending, dersom du er påmeldt vårt nyhetsbrev eller gir samtykke til at vi kan sende deg informasjon om et arrangement du har kjøpt billett til
    • Facebook for annonsering
  • Vi kan utlevere dine personopplysninger for å oppfylle et juridisk eller rettslig krav, dersom vi mener det er nødvendig for å oppfylle loven, eller for å beskytte eller forsvare Momentium, våre tilknyttede selskaper, våre tjenesteleverandører sine eller rettigheter og interesser til våre brukere.
  • Momentium og Terminalen Byscene bruker billettsystemet Tikkio. Momentium-appen bruker også Tikkio. Du blir altså videreført til Tikkio når du kjøper en billett på Momentium-appen. Når du kjøper billett til arrangement via Tikkio har Momentium ikke tilgang til din betalingsinformasjon.

Sikkerheten av dataene vi samler inn

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss. Derfor, bruker vi generelle standarder i bransjen, teknologi og prosesser, som firewalls, sikkerhetssoftware etc, for å beskytte mot uautorisert tilgang. Likevel, kan ingen system være 100% sikre, og til tross for vår innsats for å beskytte dine opplysninger, vil det alltid være en risiko knyttet til uautorisert tilgang til dine personopplysninger. Ved å bruke våre tjenester og akseptere vilkårene, er du inneforstått med denne risikoen.

Barn

Vi samler ikke bevisst inn noe personopplysninger for barn under 13 år og våre tjenester målretter seg ikke mot barn under 13 år. Dersom du er under 13 år, ber vi deg om å ikke legge inn noen personopplysninger hos oss. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å passe på sine barns bruk av Internett og for å hjelpe oss å styrke personvernet vår ved å gi barna instrukser om å aldri utlevere personopplysninger til våre tjenester uten deres tillatelse. Dersom du finner ut at barn under 13 år har sendt inn personopplysninger til oss, ber vi deg om å kontakte oss slik at vi kan slette denne informasjonen fra vår database.

Endringer i Personvernserklæringen

Av og til er det nødvendig å gjøre endringer i personvernserklæringen. Derfor, forbeholder vi oss retten til å oppdatere og/eller endre personvernserklæringen når som helst. Når det blir gjort, vil vi gi deg beskjed om dette. Vi ber deg om å lese over personvernserklæringen med jevne mellomrom, og spesielt før du registrerer deg eller bruker våre tjenester. Datoen for når denne personvernserklæringen sist ble oppdatert står øverst på denne siden.

Dine rettigheter

Du kan når som helst oppdatere, endre eller slette personopplysningene vi har om deg. Du kan også endre dine preferanser om markedsføring og om du vil ha informasjon om arrangementer du har kjøpt billett til.

  • For å slette, oppdatere eller endre personopplysninger eller preferanser for markedsføring eller kommunikasjon, gå til «Min side» på Momentium-appen eller på «Min side» på Tikkio
  • For å slå av push-varsler på Momentium-appen gå til Innstillinger på din mobil og endre preferansene for push-varsling
  • For å melde deg av nyhetsbrevet vårt bruker du avmeldings-linken nederst i nyhetsbrevet eller du kan gjøre det på momentium.no via fanen «Nyhetsbrev» og nederst i boksen finner du «Meld meg av nyhetsbrev».

Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du kontakte kundeservice på info@momentium.no.

Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider. Dersom nettleseren din er innstilt for å akseptere informasjonskapsler, godtar du at nettsiden bruker informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en tekstfil som blir laget av nettsidene du besøker og kan inneholde informasjon om deg som bruker. Disse tekstfilene er lagret på datamaskinen din og gjør for eksempel at du kan automatisk fylle inn passord. Informasjon fra cookies kan bli brukt til å bedre tjenestene våre og nettsidene til Momentium og tilknyttede selskaper og for å målrette markedsføring eller tilbud til våre kunder.

Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler kan du forhindre at slike filer blir lagret på datamaskinen ved å endre innstillingene på nettleseren din. Du kan også slette informasjonskapsler som har blitt brukt tidligere. Trenger du hjelp til å gjøre det kan du kontakte kundeservice til din nettleser. Selv om du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du fortsatt bruke appen og nettsidene våre, men funksjonaliteten kan bli mer begrenset.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:


Navn: Google Analytics
Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. Les mer om disse på Google. https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Navn: Facebook
Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook. https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Sosiale Medier

Momentium, våre produkter - Jugendfest, Sommerfesten på Giske, Ålesund Live og Minijugend - og våre tilknyttede selskap - Terminalen Byscene, Molo Brew og Bro - har Facebook-sider og Instagram-profiler som er tilknyttet vår virksomhet og markedsføring. På Facebook-siden er det en liker-knapp som kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettsidene våre. Facebook kan lagre informasjonskapsler for funksjonalitet. De sosiale mediene vi bruker driftes av en tredjepart. Bruken din av funksjoner hos disse er underlagt personvernserklæringen til det selskapet det gjelder.

Samtykkevilkår

Det er frivillig å registrere seg på Momentium-appen og på vårt nyhetsbrev. Momentium vil gi deg den beste kjøpsopplevelsen, og levere tilpassede tilbud og informasjon. Vi behandler personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven. Dersom du ønsker at vi tilpasser markedsføringen og informasjon i forbindelse med våre tjenester til deg, kan du gi oss samtykke til å bruke dine personopplysninger til disse formålene.

Ved å gi samtykke aksepterer jeg til at Momentium kan:

  • Bruke mine personopplysninger og kjøpshistorikk, for eksempel kjøp av billetter til et av våre arrangement, for å tilpasse markedsføring og for å administrere medlemskapet
  • Bruke mine personopplysninger og kjøpshistorikk til å tilpasse tilbud og gi informasjon
  • Oppbevare kjøpshistorikk, med for- og etternavn, e-postadresse og telefonnummer i våre systemer, for å kunne yte kundeservice i etterkant av et arrangement
  • Bruke mine personopplysninger til å gi informasjon som er nødvendig for å levere den tjenesten man har forespurt eller produktet man har kjøpt, for eksempel endringer i tider til et arrangement
  • Dele informasjon med våre tjenesteleverandører, for eksempel for å levere en hotellpakke som er kjøpt i forbindelse med våre arrangement
  • Bruke mine personopplysninger til å lage tilbud eller kampanjer gjennom sosiale medier, som for eksempel Facebook og Instagram
  • Kontakte meg via SMS, e-post eller i innboks gjennom Facebook eller Instagram

Brukerbetingelser

Om Momentium

Bruk av våre tjenester

For å bruke våre tjenester må du følge enkle noen regler. Tjenestene våre er kun tiltenkt deg som privatperson og ikke til kommersiell bruk. Ikke misbruk tjenestene våre, slik at enten Momentium, noen av de tilknyttede selskapene våre eller andre blir påvirket. Du kan bruke våre tjenester på en måte som er tillatt av loven og som vi beskriver i betingelsene under. Ved å bruke tjenestene våre, er du enig i at:

  • Personinformasjonen du oppgir til oss er riktig og oppdatert.
  • Du er ansvarlig for alle aktiviteter på din bruker og for Informasjonen du legger inn.
  • Din bruker på Momentium-appen er personlig, og kan ikke føres over eller brukes av andre. Du er selv ansvarlig for å oppbevare innloggingsdetaljer på en sikker måte. Momentium er ikke ansvarlig for eventuelle tap eller skader som er forårsaket av uautorisert tilgang til din bruker. Om dette skjer må du kontakte vår Kundeservice umiddelbart. Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.
  • Dersom du ikke overholder disse betingelsene, vil vi kunne slette din bruker på Momentium-appen, uten at du får kompensasjon for eventuelle tapte poeng.
  • Om du har kritikk eller tilbakemeldinger om Momentium-appen eller andre av våre tjenester, ber vi deg om å først kontakte oss for å hjelpe oss å forbedre disse tjenestene.
  • Du kan ikke overføre eller distribuere filer som kan skade Momentium eller andre sine dataer eller brukere (som virus).
  • Du kan ikke dele informasjonen til andre uten deres samtykke.

Din konto

Du kan når som helst slette kontoen din på Momentium-appen. Vær oppmerksom på at ved å kun slette appen fra mobilen din vil du fortsatt være registrert med dine opplysninger på appen.

For å slette kontoen din og opplysningene du har gitt oss må du gå til Min side og trykke «Slett min konto».

Trenger du hjelp med dette, kontakt oss (som beskrevet under).

Kontakt

Vi kommuniserer med deg gjennom e-post og push-varsler eller varsler gjennom Momentium-appen. Om du ikke vil motta disse varslingene, kan du skru de av via innstillingene på mobilen din.

Vær oppmerksom på at dersom du melder deg av vårt nyhetsbrev eller sletter din konto på Momentium-appen, vil du fortsatt få svar tilbake fra oss når du sender mail til vår kundeservice, men du vil ikke motta e-poster som gjelder promotering og markedsføring.

Ta gjerne kontakt om du har tilbakemeldinger om våre tjenester, produkter eller arrangementer. Har du spørsmål om denne personvernserklæringen eller brukerbetingelsene, kontakt oss på info@momentium.no.

Vi har kontortid fra 08-30-16.30 mandag til fredag.

(Påmelding nyhetsbrev: https://momentium.mailmojo.no/4257/s)

x