Noe å glede seg til

Vazelina Bilopphøggers til Terminalen

​Vazelina Bilopphøggers opplever en ny vår og er populær som aldri før – og får stadig nye målgrupper. Denne sommeren har de spilt på blant annet Tons of Rock og Øyafestivalen. Lørdag 3. februar kommer de til Terminalen for å svinge Ålesunds befolkning!

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til Arnulf Paulsen. Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 kom singleplata "Gi meg fri i kveld" og "Bilopphøggerboogie". Begge melodiene gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet "24 timers service".

Kombinert med flere plateutgivelser ble Vazelina Bilopphøggers et meget etterspurt showinnslag på arrangementer over hele landet.
Eldar Vågan og Arnulf Paulsen har vært medlemmer siden starten, mens Jan Einar Johnsen ble fast medlem etter det første albumet. Sammen har de laget et stort antall suksessalbum med sin særegne blanding av Toten-dialekt, gamle rockemelodier, varm humor, album, forestillinger, tegneserier, TV-serier – og ikke minst en genuin evne til å underholde fra konsertscener.
Vazelina Bilopphøggers er en av meget få, om noen, norske artister som har drevet kontinuerlig siden starten. Så langt har bandet solgt godt over 1 million album. Det er mange spennende planer, både konserter, forestillinger og tv, så bandet vil være med på å sette sitt preg på det musikalske landskapet også i årene som kommer.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20
Vazelina Bilopphøggers
3 februar
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20
>
x