Noe å glede seg til

Utenriksministeren åpner Minijugend

Børge Brende tar turen til den aller første utgaven av barnefestivalen Minijugend for å åpne showet.

Utenriksminister Børge Brende kommer nå for å holde den offisielle åpningen av Minijugend 2017.

Minijugend blir Vestlandets største barnefestival med de superpopulære poptvillingene Marcus & Martinus, allsangkongen Freddy Kalas og barnestjernen Sval i Ålesunds storstue Color Line Stadion lørdag 19. august. 

I tillegg vil det lokale barnekoret til Gnist barnehager opptre, og på festivalområdet blir det mange spennende aktiviteter for barn. 

Foreldreparkering med OBOS
Visste du at foreldre kan parkeres under Minijugend? I det sør-østre hjørnet av stadion vil det være et innegjerdet område merket med "OBOS foreldreparkering". Dette er beregnet for slitne foreldre som trenger en pust i bakken. Området vil være bemannet av ansatte fra OBOS og innredet med møbler og utstyr fra NLM Gjenbruk Ålesund.

Vinn meet & greet med TAFJORD
Alle som har på seg TAFJORDs festival t-skjorte på Minijugend (blir utdelt på festivalen) er med i konkurransen om å møte Marcus & Martinus backstage.
Under Minijugend vil et kamera zoome inn på en heldig vinner blant alle som har på t-skjorten.

Sparebanken Møre bankstage
Her blir det utdeling av vann og mulighet til å ta kule polaroid-bilder som man kan ta med hjem.

Barnas Lekeland vil selge røde hjerteballonger til inntekt for Barnekreftforeningen Møre og Romsdal under Minijugend. Kjøp en ballong og støtt det viktige arbeidet! På Barnas Lekeland sitt område vil det også være mange spennende gratis aktiviteter som Tippetroll, Frosken, Ballongdart ++ 

Minijugend
Lørdag 19. august
Color Line Stadion
>
x