Noe å glede seg til

​#umistelig festivaløyeblikk

Også i år vil Kystverket ha fokus på gode sommerminner og trygg ferdsel til sjøs under Sommerfesten på Giske. Bli med i konkurransen på Instagram og vinn flotte premier fra Regatta.

– Kjører du i 60 kilometer i timen med familien din i bilen – uten å bruke sikkerhetsbelte?, spør kystdirektør Kirsti Slotsvik. Hun mener folk må bruke samme fornuften når de ferdes på sjøen som når de kjører på vegene.

Med det ønsker kystdirektøren å oppfordre alle som fredes på sjøen til å ta hensyn, avpasse farten og bruke flytevest. Rett og slett sørge for at sommeren blir full av umistelige øyeblikk.

Kystveket er blant samarbeidspartnerne til arrangørene av Sommerfesten på Giske, og vil være på plass med stand på festivalområdet. De arrangerer blant annet en konkurranse på Instagram. Enkelt og greit går den ut på å ta bilde på av ditt #umistelige festivaløyeblikk på Sommerfesten, og da er du med i trekningen av en seilerjakke og -bukse fra Regatta (verdi kr. 3500,-).

Alt du trenger å gjøre er å:

Ta et bilde med telefonen

Hashtag med #umistelig og #kystverket

Post på Instagram

Vinneren vil bli kontaktet og bli publisert på kystverket.no uken etter festivalen  

#umistelig
Instagramkampanje i regi av Kystverket,
Målet er å bevisstgjøre i forhold til å ferdes trygt på og langs kysten, samt verne om det flotte kystlandskapet vi har i Norge.
>
x