Noe å glede seg til

Thomas Dybdahl til Terminalen

Thomas Dybdahl kommer til Terminalen 8. oktober.

"Vi er her" er en konsertserie bestående av nasjonale og lokale artister. Konsertene blir intime og spesielle, med artister vi elsker og begrenset kapasitet, og med smittevern og trygghet for publikum i fokus. Billetter på Tikkio, og det er også mulighet å kjøpe digital billett. Konsertserien er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Thomas Dybdahl

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans " ... that great October sound" fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

I 2020 kom det siste albumet "Fever" som Dybdahl selv beskriver som "et brudd med det de vanligvis forbinder meg med". Selv om Dybdahl synger følsomt som før, er låtene mer lekne og funky. Den nye plata har fått strålende anmeldelser.


 

Når Thomas Dybdahl spiller på Terminalen under "Vi er her"-konsertserien blir det en unik og intim konsert. Det kan bli lenge til neste gang det dukker opp en slik mulighet.
Dører: 21:00
Show: 21:30
ID: 18
Pris: 415,-
Thomas Dybdahl
8. oktober
Terminalen Byscene
Dører: 21:00
Show: 21:30
ID: 18
>
x