Noe å glede seg til

The Waterboys til Terminalen (utsolgt)

Billetter i salg onsdag 11. oktober kl 09.00!

Det er med stor glede vi kan annonsere at The Waterboys kan oppleves på Terminalen 19. april 2018!

Mike Scott og kompani har knapt aldri vært så innflytelsesrik, relevant og populær som nå, og en rekke artister proklamerer høylydt sin beundring for dem. Bandet ble dannet i 1983, og ga ut sitt selvtitulerte debutalbum samme år.

De slo for alvor gjennom med det storslåtte rock-eposet «This Is The Sea» i 1985, og ble spådd å følge i sporene til U2 som et av de store rockebandene på de britiske øyer. Men Scott har alltid valgt å gå sine egne veier, og de overrasket med å gå i en mye mer folkinspirert retning på slutten av 80-tallet med klassikeren «Fisherman's Blues» og oppfølgeren «Room to Roam» i 1990.

På deres forrige studioalbum «Modern Blues» gikk bandet i en mer rootsbasert og funky retning. Liveutgaven av bandet er den samme som spilte inn dette albumet: Mike Scott på vokal, gitar og piano, Steve Wickham på elektrisk fele, keyboardist og showman Brother Paul fra Memphis, trommeesset Ralph Salmins, den legendariske bassmannen David Hood og Austin-gitaristen Zach Ernst.

Sammen bygger de en bro mellom den tøffe britiske/irske rocken og den sjelevrengende og funky amerikanske sørstatsmusikken.

Dørene åpner kl 19
Konsertstart kl 20
ID: 18

Pris: 499,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3726-the-waterboys-terminalen

The Waterboys
19. april
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 19
​Konsertstart kl 20
​ID: 18
>
x