Noe å glede seg til

The Dogs + The Good The Bad And The Zugly

Dobbeltkonsert på Terminalen 15. februar!

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag.

6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 15. februar nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Terminalen! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«Dere blir ikke kvitt oss Ålesund og det er deres egen jævla skyld! Faen for en trivelig sjappe a’ gitt. Klart vi kommer tilbake år etter år da. Vi hadde en prat på bakrommet her og prøvde å komme opp med en plan for hvordan vi kunne gjengjelde gjestfriheten. Valget sto mellom fruktkurv og GBZ, så da gikk vi for det siste. Med andre ord en mer enn DOBBELT så bra kveld som sist. The Good The Bad And The Zugly og oss. På en og samme kveld. Dette blir en røff dagen derpå for oss alle!»

The Good The Bad And The Zugly

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen.

I januar 2020 er det duket for bandets fjerde studio-album med påfølgende norgesturné.
Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!

Foto: Glenn Meling

The Dogs + The Good The Bad And The Zugly
15. februar
Terminalen Byscene
Dører: 19:00
Show: 20:00
ID: 18
>
x