Noe å glede seg til

Summerparty med Paradisio & Sunblock

Artistene bak noen av de største sommerhitene de siste årene kommer for å lage tidenes sommerfest på Terminalen fredag 23. juni!

PARADISIO / Bailando 

Vi har også invitert med den belgiske eurodancegruppen Paradiso, som slo igjennom i 1997 med sangen «Bailando». Dette ble en kjempehit verden over, spesielt i Europa. Singelen solgte totalt sett over 5 millioner plater. Den toppet hitlistene i både Norge, Sverige, Danmark, Finland og Italia. I Frankrike solgte den over 550 000 plater og ble nummer 4. I Norge var den den inne på VG-lista i tolv uker, og toppet lista i fem av de. Andre kjente sanger av gruppen er blant annet «Un Clima Ideal» (1995), «Bandolero» (1996) og «Vamos a La Discoteca» (1997).
https://www.youtube.com/watch?v=xiWtqVtd1Oo

SUNBLOCK / I'll Be Ready
Også fra Sverige kommer Sunblock som debuterte med en eurodancecover på Baywatch-låten «I'll Be Ready». Det ble en stor suksess. Deretter gjorde de en cover på Robin Becks låt «For the Very First Time». I 2007 gjorde de en cover på Coronas hit «Baby Baby» fra 1995. Både «I’ll Be Ready» og «First Time» har toppet listene i England. Sunblock vil utvilsomt få frem sommerfølelsen hos de som besøker Terminalen denne kvelden.
https://www.youtube.com/watch?v=HbpyiiBxI_c

Den faste DJen til Paradisio spiller deilige sommerlåter etter konsertene.

Dørene åpner kl 22
Konsertstart ca kl 00
ID: 18

Pris: 399,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2659-summerparty-med-las-ketchup-bailando-terminalen

Summerparty med Las Ketchup, Paradisio & Sunblock
23. juni
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 22
Konsertstart ca kl 00
ID: 18
>
x