Noe å glede seg til

Stage Dolls & Return tilbake på Terminalen

Vi kan vel begynne å kalle dette en tradisjon! Gjør deg klar for en festkveld med to av 80-tallets største band på Terminalen torsdag 23. november!

På to år har Stage Dolls og Return solgt ut de 4 av 4(!) konserter på Terminalen. Og det på rekordtid! Her gjelder det å være raskt ute om man vil sikre seg billett.

To gigantiske band i norsk rockehistorie, og som har levert et hav av hits. Gjør deg klar for en kveld med landeplager som “Sing Me A Song”,”Bye Bye Johnny”, ”Love Don’t Bother Me”,”Hard To Say Goodbye” og mange flere.

Ingen tilgjengelig sovekupé blir å oppdrive skal vi tro Stage Dolls frontmann Torstein Flakne når vi spør ham om prosjektet.

- Dette blir helt vanvittig. Vi har snakket om det tidligere når vi har delt festival-og klubbscene at det hadde vært forferdelig morsomt å lage et komplett show der vi kjører sammenhengende fra start til mål.

Det er tid for mimring, fest og et forrykende show med to av 80-tallets mest populære rockeband. Velkommen til en hitparade av de sjeldne med Stage Dolls & Return på Terminalen.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21
ID: 20

Pris: 449,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2570-stage-dolls-return-terminalen

Stage Dolls & Return
23. november
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21
ID: 20
>
x