Noe å glede seg til

​Sparebanken Møre - en viktig og engasjert støttespiller i tre nye år

I over ti år har Sparebanken Møre vært en svært viktig bidragsyter og samarbeidspartner for Momentium. Det tette og gode samarbeidet fortsetter videre og Sparebanken Møre blir generalsponsor for Jugendfest de tre kommende årene.

Sparebanken Møre har vært med som festivalpartner fra begynnelsen og har etterhvert engasjert seg i stadig flere av prosjektene Momentium er involvert i. Som en sentral institusjon og den største banken i fylket, har Sparebanken Møre en klar strategi om å være en aktiv og engasjert bidragsyter i regionen vår. - På denne måten er banken med på å gi en stor bredde i det kulturelle tilbudet og det er naturlig for oss å samarbeide med Momentium, sier Mette Langdal hos Sparebanken Møre.

Festivalpartner

Sparebanken Møre er med som generalsponsor både for både Sommerfesten på Giske og Jugendfest på Color Line Stadion.

Under Sommerfesten på Giske har banken, i tillegg til økonomisk støtte, blant annet engasjert store og små barn gjennom Havlandet-aktiviteter, noe som har vært en stor suksess og som barn og foreldre hvert år etterspør.

Under Jugendfest har Sparebanken Møre vært svært godt synlige for publikum med sitt Bankstage-telt. Her har festivalgjengere fått muligheten til å lade mobiltelefonen sin, legge litt ekstra sminke, henge i baren eller rett og slett sette seg ned for en liten hvil. Bankstagefasilitetene har definitivt vært på høyde med backstagefasilitetene!

Under Jugendfest har Sparebanken Møre også bidratt til at ungdom og studenter får kjøpt festivalbilletter til rabatterte priser. Sparebanken Møre dekker da en del av billettkostnaden slik at Momentium har mulighet til å redusere utsalgsprisen på ungdoms- og studentbillettene.

Musikkprisen

Hvert år arrangeres Momentium Musikkprisen i tett samarbeid med Ocean Sound Recordings, Sunnmørsposten, Amfi Moa og Sparebanken Møre. Dette er den største og gjeveste musikk-konkurransen for band og artister i Møre og Romsdal og deltakelse i Musikkprisen gir en unik mulighet til å få vist frem musikken sin til et større publikum. Vinneren av prisen får blant annet studiotid i Ocean Sound Recordings, ett av Europas fremste studioer, og mulighet til å spille stadionkonsert under Jugendfest. Dette gir band og musikere fra regionen en unik mulighet til å foredle talentet sitt og ta et stort steg videre i den musikalske karrieren. Flere av vinnerne av Musikkprisen har gjort seg nasjonalt og internasjonalt bemerket. Highasakite, Ine Hoem og Mikhael Paskalev er noen av de som har vunnet prisen og gjort stor suksess i ettertid.

Engasjert bank

Sparebanken Møre er en aktiv samfunnsaktør i Møre og Romsdal. Sponsing er et av virkemidlene de bruker for å nå dette målet. Med bankens sponsorvirksomhet ønsker en å vise at en støtter et bredt spekter av kultur, idrett og fritidsaktiviteter i fylket vårt. - Momentium setter stor pris på å være en del av denne viktige kulturelle satsingen også i årene som kommer, sier Idar Giskegjerde hos Momentium.


Foto: Johannes Lovund / JL Visuals

Sparebanken Møre
Bank
Største selvstendige banken i Møre og Romsdal
Etablert i 1985
30 kontor i Møre og Romsdal
> Hjemmesider
x