Noe å glede seg til

Sophie Elise DJ på Ålesund Live afterparty lørdag

​Ta del i den morsomme festen for artister og publikum i forlengelsen av Ålesund Live. Når konsertene er ferdig på Sørsida er det bare å gå de få meterne inn på Terminalen, der blir det nemlig underholdning og feiring til de sene nattetimer i godt selskap.

Og Norges største blogger Sophie Elise stiller som DJ på Terminalen på afterpartyet lørdag. Dette vil du garantert ikke gå glipp av!

Blogger, kjendis og, i følge VG, Norges mektigste mediepersonlighet Sophie Elise stiller som DJ for anledningen. Gjør deg klar for en bakoversveis, for Sophie Elise har gått i lære hos dyktige dj-venner og perfeksjonert skillsa. Det er i hvert fall helt sikkert at Terminalen kommer til å koke med Harstad­jenta på besøk. De som har fulgt henne en stund vet at Sophie Elise har en genuin musikkinteresse og en ekte artist i magen.

I løpet av de siste årene har Sophie Elise gjort en rekke DJ oppdrag rundt om i landet og er nå klar for å lage en ellevill fest for Ålesunds befolkning på det offisielle afterpartyet til Ålesund Live lørdag 17. juni!

Åpent 00-03

ID: 20

Pris: 149,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/2741-alesund-live-afterparty-dj-sophie-elise-terminalen

Ålesund Live afterparty
17. juni
Terminalen Byscene
Åpent 00-03
ID: 20
>
x