Noe å glede seg til

​Sommerfesten satser på barna

Vi ønsker å gi et bedre festivaltilbud til familiene.

Når Sommerfesten arrangeres lørdag 4. juli blir det for første gang en reindyrka familiefestival.

Det er et variert og voksende tilbud innenfor konserter og festivaler til voksne og ungdom i regionen. I år satser vi på barna, og Sommerfesten blir en familiefestival med masse aktiviteter, kjente figurer fra Barne-TV og artister på scenen, forteller arrangøren.

På programmet står blant annet Mahogni, Alvin og gjengen, Bien Maja, Brannmann Sam, Postmann Pat, Solan & Ludvig, Vennebyen og Øisteins blyant. Det blir også aktiviteter som bilbane, lykkehjul, tegnekonkurranse, hoppeslottpark og mye mer.

Sommerfesten er en spleisefest. Det vil si man velger selv om man vil bidra i form av en pengegave, ei kake til et felles kakebord, eller en pose plast plukket fra naturen.

Sommerfesten skal være for alle. Vi ønsker at man skal kunne ta med barna på festival uten at det skal koste skjorta. Velger man å spleise med plast fra naturen så er man også med på å gjøre en viktig dugnad for miljøet.

I fjor ble det samlet inn 3,5 tonn plast fra naturen i forbindelse med prosjektet Spleis med plast, som er et samarbeid mellom Sommerfesten på Giske, Sparebanken Møre, Plastfritt Hav og Handelens Miljøfond. 

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Peace, love & understanding på Giske!
x