Noe å glede seg til

Sommerfesten på Giske - Ta med barna

Når Sommerfesten på Giske arrangeres lørdag 5. juli, er det nok en gang med et mål om å lage en innholdsrik og minneverdig festival for besøkende i alle aldre.

I samarbeid med vår generalsponsor Sparebanken Møre, arrangerer vi spennende aktiviteter for barn inne på et eget område under festivalen. Barneprogrammet vil være rikt og variert med blant annet konsert med Marcus & Martinus, besøk av Tare og vi gjentar suksessen fra i fjor med Havlandet. Her vil barn få bli bedre kjent med dyrelivet under vann og en marinbiolog vil være tilstede hele dagen for fortelle barna om de ulike dyrene i Havlandet.

Inne på festivalområdet vil det i år også være et flott, gammeldags tivoli. I samarbeid med Notar vil vi etablere et tivoli med pariserhjul, karusell, blikkbokskasting, håndbakbord, lirekasse, lykkehjul, eselhale, kulespill, epleskyting og salg av popcorn og sukkerspinn.

Under festivalen blir det også teaterforestilling. Barneboken “Borgny - Flukten fra flammene” har blitt en stor suksess og teaterversjonen av boken blir vist på barneområdet. Gjennom Borgny sine øyner og tanker opplever vi landets kanskje mest kjente og dramatiske bybrann gjennom tidene, bybrannen i Ålesund.

Barneaktivitetene vil foregå fra kl 12-15.

Det er fri adgang for alle til Sommerfesten på Giske, men alle oppfordres til å bidra i spleisekassa.

Frem til barneprogrammet slutter  er det ingen alkoholservering på Sommerfesten på Giske. På kveldstid anbefaler vi foreldre og foresatte om å vurdere om festivalstemningen er egnet for barna. 

Sommerfesten på Giske arrangeres lørdag 5. juli.

Sommerfesten på Giske
Øygardshamna, Giske
Landets største og beste spleisefest
Kjøp Billett
x