Noe å glede seg til

Sigrid til Terminalen (utsolgt)

Fredag 1. september vender stortalentet tilbake til hjembyen for å holde konsert på Terminalen.

«Sigrid Solbakk Raabe er et av landets største pophåp akkurat nå, og hun topper årets kåring med solid margin!» skrev Musikknyheter da de kåret henne til den mest lovende norske artisten i 2017. Det var journalister, festival- og konsertbookere fra hele landet som stemte frem artisten fra Ålesund, og de stemte så rett!

Sigrid har prestert kunststykket å være en snakkis før hun i det hele tatt hadde gitt ut musikk. Men da hun presenterte sin debutsingel «Don’t Kill My Vibe», viste hun at hun kan leve opp til forventningene. Platekontrakt med legendariske Island Records (U2, PJ Harvey), 1 million streams på Spotify i løpet av tre dager og en internasjonal hype vi knapt nok kan huske maken til i nyere norsk pophistorie.

Nå er hun månedens «Up Next»-artist hos Apple Music og nylig opptrådte hun på «The Late Late Show with James Corden», som er et av USAS største talkshow. Fremføringen fikk Corden til å storme opp på scenen, kaste seg om halsen på Sigrid, mens han utbrøt «That was great! Oh my god!» (se videoen under).

Det er ingen tvil om at 20 år gamle Sigrid er et talent utenom det vanlige, som alltid leverer klasse med den største selvfølgelighet og med et stort smil om munnen. Stikkord for en typisk konsert med Sigrid er: fantastisk vokal, knallsterke låter og en utrolig tilstedeværelse på scenen. Du gjør lurt i å ikke gå glipp av konserten hennes på Terminalen. Det blir definitivt noe å skryte av.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18

Pris: 315,-
UTSOLGT

Foto: Francesca Allen

Sigrid
1. september
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x