Noe å glede seg til

Scenebanner

Sammen med Sunnmørsposten gir Momentium band og artister en unik mulighet til å nå ut til mange lyttere med musikken sin.

Sunnmørsposten er opptatt av kulturlivet på Sunnmøre, Mometium er den største kulturaktøren i regionen og Ocean Sound Recordings er et av de bedre studioene vi har i landet. Disse tre aktørene gikk sammen med et mål om å gi lokale band en scene å spille på og et publikum å spille for. Resultatet ble “Scenebanner” - en scene i form av en reklamebanner plassert 800 000 ganger på den regionale nettavisen SMP.no. På den måten sikrer vi at publikum får med seg bandet samtidig som vi gir tilhørerene muligheten til å dele med vennene sine gjennom sosiale medier. Scenebanner-konsertene spres raskt på nettet og de blir sett av tusenvis av publikummere. Dette er definitivt en annerledes, rar, morsom og effektiv måte for et band å få markedsført seg på.

Under Midtsommerjazz i Ålesund og Sommerfesten på Giske blir Scenebanner-konseptet tatt til scenen.

Under Midtsommerjazz spilte Tipi Trio og Siril & Alf scenebannerkonserter og under Sommerfesten på Giske spiller følgende band:

Lørdag 5. juli: Hi Ho Mustachio spiller kl 15:00 på Peace-scena.

Lørdag 5. juli: Lommerosk spiller kl 19:00 på Peace-scena.

Scenebanner
Samarabeidsprosjekt mellom Sunnmørsposten, Momentium, Ocean Sound Recordings og lokale artister
Gir lokale artister og band en unik og annerledes mulighet for å nå ut til publikum med sin egen musikk.
> Scenebanner på Facebook
x