Noe å glede seg til

Ruben til Sommerfesten (lørdag)

Deilig elektropop fra streamningsuksessen Ruben i havgapet på Giske lørdag 29. juni.

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på «P3 Gull» og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018 kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere.

Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50 liste og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams i dag og var kontinuerlig i den norske topp 100 listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge. Med sin nyeste singel «Lay By Me» fikk han oppmerksomheten til hele Skandinavia. Låta akkumulerte over 16 millioner streams på kun 3 måneder og herjet chartene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio hit i Norge – med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.

Ruben står nå klar med sin debut EP Melancholic, og lørdag 29. juni spiller han på Sommerfesten. Det er bare å glede seg til det! 

Billetter til Sommerfesten kjøpes HER

Sommerfesten på Giske
Lørdag 29. juni
Tid: TBA
Scene: TBA
>
x