Noe å glede seg til

Ronan Keating til Jugendfest

Den irske superstjernen kjent fra et av 90-tallets største boyband og for sin imponerende solokarriere er nå bekreftet til Jugendfest lørdag 19. august!

Ronan ble først kjent som frontfigur i Boyzone i begynnelsen av 90-årene. Bandet solgte over 27 millioner album og stod bak låter som «Love Me For A Reason» og «Father and Son».

Han har dessuten hatt en imponerende solokarriere med megahits som «When You Say Nothing At All» fra Nothing Hill (1999), «Life Is A Rollercoaster» (2000) og «If Tomorrow Never Comes» (2002).

Gjennom sin 24 år lange karriere har Ronan Keating blant annet sunget duett sammen med Elton John i Madison Square Garden, sunget foran paven, vært programleder for Miss World, Eurovision Song Contest og MTV Europe Awards. Han har også vært dommer i X Factor i Australia, spilt inn sammen med Ysuf Islam (Cat Stevens), reist verden over, vært med i filmen Goddess og guidet Westlife til suksess, for å nevne noe. Ronan Keating hatt så mange hiter, konserter og priser gjennom hans år i musikkbransjen at det er vanskelig å holde tellingen. Og, hans varierte og suksessfulle karriere viser ingen tegn til å senke farten.

I 2016 ga han ut sitt 10. studioalbum «Time Of My Life».

Med en imponerende katalog å plukke låter fra og et dønn solid band i ryggen, venter det en magisk opplevelse når superstjernen står på scenen under Jugendfest 2017!

Fra før er Tiësto, Kygo, Highasakite, Garbeielle og TNT klare for festivalen som går av stabelen 18. og 19. august på Color Line Stadion. 

Billetter kjøper du enkelt HER

Jugendfest
Lørdag 19. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x