Noe å glede seg til

REVOLT V - Vinnere av Musikkprisen 2017

Det var de unge lovende rockerne i Revolt V som stakk av med seieren i årets utgave av Musikkprisen. Det Molde-baserte bandet blir dermed å se på scenen under Jugendfest på Color Line Stadion og de får spille inn musikken sin i Ocean Sound Recordings.

Det var en spennende finale som gikk av stabelen på Terminalen Byscene i Ålesund. Alle de seks finalistene holdt svært høyt nivå og det var ingen enkel oppgave for juryen å velge ut sine favoritter, men gutta i Revolt V trakk det lengste strået etter å ha levert bunnsolid og energifullt fra scenen. Guttene boblet over av følelser da juryformann Terje Erstad røpet vinneren “Dette føles uvirkelig og det er en stor drøm som går i oppfyllelse”, var ordene fra vokalist Ulrik Bolsønes. “Den kun 15 år gamle frontfiguren kan vise til en moden stemmeprakt få andre rockere på hans alder har” sier jurymedlem Asbjørn Slettemark.

Høyt nivå

Av de rundt 50 påmeldte bidragene sto seks artister og band igjen i finalen på Terminalen: Astrid Ekern fra Gjøvik, Marie Løvås fra Ålesund, Conspectus fra Sula, Revolt V fra Molde, Ol’ Burger Beats fra Vatne og Dyrisk fra Ålesund. “Årets finale inneholdt et stort sjangerspenn, noe som gjør dette ekstra spennende å jobbe med”, sier juryformann Erstad. “År etter år ser vi at svært mange gode band og artister melder seg på Musikkprisen og det er stor stas å se at tidligere vinnere som Highasakite, Mikael Paskalev og Cashmere Factory gjør det bra der ute med musikken sin og det blir spennende å følge den videre utvilingen til gutta i Revolt V i årene som kommer”

Musikkprisen er en nasjonal musikkonkurranse som arrangeres som et samarbeid mellom Ocean Sound Recordings, Momentium, Sparebanken Møre, AMFI Moa og Sunnmørsposten. Vinneren av Musikkprisen får altså spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

Når vinneren kåres, teller publikumstemmene og jurystemmene 50% hver.

Årets jury bestod av Kathrine Synnes Finnskog (Music Norway), Asbjørn Slettemark (musikkjournalist), Kristin Winsents (NRK), Jostein Brekke (Amfi), Eirik Meling ( Sunnmørsposten), Ann- Elisabeth Støhle (Sparebanken Møre) og Terje Erstad (Ocean Sound Recordings / Momentium).

Musikkprisen 2017
Nasjonal musikk-konkurranse
Arrangeres som et samarbeid mellom Sparebanken Møre, AMFI Moa, Sunnmørsposten, Ocean Sound Recordings og Momentium.
>
x