Noe å glede seg til

Rekordsalg for Jugendfest

Det fortsatt noen måneder igjen til årets Jugendfest går av stabelen, men allerede nå kan vi rapportere om rekordsalg.

Årets festival får besøk av en lang rekke artister som ser ut til å appellere godt til festivalgjengerne på Sunnmøre. Helt siden juletider har billettsalget gått bra, men etter at årets hovedartist David Guetta ble offentliggjort har billettsalget fått seg et ordentlig løft. I samarbeid med Sparebanken Møre og ordningen Kulturrabatt for ungdom i Møre og Romsdal har det blitt lagt ut rabatterte ungdomsbilletter. De billettene er nå helt utsolgt. Også de rabatterte studentbillettene selger godt, men her er det fortsatt mulig å få kjøpt billetter. Skoleelever, studenter og lærlinger kan kjøpe studentbilletter. Det er kun et begrenset antall studentbilletter som legges ut for salg og ut fra tidligere erfaringer vil også denne billettypen bli utsolgt lang tid i forkant av festivalen. Her er det “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder.

VIP-billetten for lørdagen er også utsolgt, men det er fortsatt tilgjengelige VIP-billetter til fredagen.

“Salget av ordinære festivalpass går også veldig bra i år, men det er plass til mye folk på Color Line Stadion og vi har fortsatt en god del billetter igjen før vi kan kan melde om utsolgt festival”, sier festivalsjef Ante Giskeødegård. Årets festivalprogram, med en god blanding av solide artister fra ulike sjangere, ser ut til å ha truffet et bredt publikum i år. Dette er gledelig for oss som arrangør og det ligger an til å bli en flott opplevelse for de besøkende under festivalen.

Jugendfest arrangeres på Color Line Stadion fredag 22. og lørdag 23. august og følgende artister er klare for festivalen:

David Guetta, Veronica Maggio, Klingande, Icona Pop, Kvelertak, Åge & Sambandet, HighasaKite, CLMD, Alphaville, Skambankt, Broiler, Sigrid Raabe, Ine Hoem og Ahead Of The Curve

Jugendfest
Nordvestlandets største pop og rock-festival
Dato: 22. og 23. august
Sted: Color Line Stadion, Ålesund
>
x