Noe å glede seg til

OBOS + Musical.ly = Minijugend

Som generalsponsor av Minijugend gir nå OBOS bort billetter til tre grunnskoleklasser i Møre og Romsdal. I den forbindelse kan du som er grunnskolelærer delta i denne Musical.ly konkurransen og vinne billetter til hele din klasse. Med andre ord kan du vinne en drømmedag klassen sent kommer til å glemme.

Det du må gjøre er å laste opp et bidrag i appen Musical.ly og sanke flest mulig likes på ditt bidrag. Du velger selv låt og innhold. Merk så bidraget med #OBOSpåMinijugend samt navnet på skolen dere tilhører. F.eks: #OBOSpåMinijugend Giske barneskole.

Via Musical.ly-appen kan du dele bidraget ditt i andre sosiale medier, men det er kun likes på bidraget i Musical.ly som blir gjeldende.

Om du ikke har profil på Musical.ly kan du raskt skaffe deg dette ved å logge inn med Facebook, epost eller bare telefonnummer - med andre ord veldig enkelt! Spør gjerne elevene dine om litt assistanse.

De tre bidragene som har fått flest likes innen 31. mars vinner, og de heldige lærerne får gleden av å gi klassen sin en drømmedag utenom det vanlige.

Konkurransevilkår:

1. Dette er en konkurranse for alle barne- og ungdomsskoler i Møre og Romsdal.

2. Det er bidrag fra lærere som blir gjeldende.

3. Du trenger ikke være klasseforstander for å delta og det er mulig å delta flere ganger med ulike bidrag.

4. De tre bidragene med flest likes innen 31. mars vinner billetter til Minijugend for hele klassen.

5. Bidraget må gjerne deles i andre sosiale medier, men det er kun antall likes knyttet til bidraget i Musical.ly som er gjeldende.

6. Lærer bestemmer selv om man ønsker å lage musikkvideoen alene eller om man inkluderer elevene. En eventuell inkludering må lærer selv stå til ansvar for.

7. Bidraget må merkes med følgende: #OBOSpåMinijugend samt navn på skolen. F.eks: #OBOSpåMinijugend Giske barneskole.

8. Tre vinnere kåres 31. mars og kontaktes på “personlig melding” i Musical.ly appen. Vinnerne vil også bli publisert på Facebooksiden: OBOS på Minijugend.

9. Brukeren (altså læreren) må ha åpen profil for å delta i konkurransen.

10. De tre vinnerne må bekrefte innen en uke at de ønsker å motta premien, ellers vil premien gå til neste på listen.

#OBOSpaMinijugend
Vinn billetter til hele klassen
Konkurransen avsluttes 31. mars
>
x