Noe å glede seg til

​Ny daglig leder på Terminalen Byscene

​Synnøve Sandnes blir ny daglig leder på Terminalen. De siste ni årene har hun spilt en viktig rolle i Momentium som bla. artist- og backstageansvarlig på våre festivaler og på Terminalen. Fra 1. september blir det ny tittel og nye arbeidsoppgaver på Synnøve.

- Vi er svært glade for at Synnøve takket ja til denne jobben. Når ny daglig leder skulle ansettes, var Synnøve øverst på ønskelista vår. Hun er en dyktig medarbeider som vi har hatt stor nytte av i en årrekke. Hennes brennende engasjement for musikk og populærkultur er også noe som blir viktig å ta med inn i den nye arbeidshverdagen, sier Ante Giskeødegård. -Vi har stor tro på at Synnøve er riktig person på riktig sted.

- Terminalen ligger hjertet mitt veldig nært, og jeg er veldig ydmyk og glad for å ha blitt tiltrodd denne rollen. Det skal rett og slett bli veldig spennende og utfordrende å fortsette det gode grunnarbeidet som er gjort helt fra starten av, og å få lede Terminalen inn i en svært innholdsrik og kulturfylt høstsesong, sier Synnøve Sandnes.

Steffen Kjevik har vært daglig leder på Terminalen siden oppstarten i 2015. Han går nå inn i en ny rolle i Momentium som festivalkoordinator og bookingansvarlig, to svært viktige roller i Momentiums virke.

Om Terminalen:

Terminalen Byscene er en ny sjangeruavhengig scene i Ålesund. Terminalen driftes av Momentium, selskapet som blant annet står bak Jugendfest, Sommerfesten på Giske, Ålesund Live og Ocean Sound Recordings. Siden åpningen i april har det blitt arrangert rundt 150 konserter og events på Terminalen og scenen har utvilsomt dekket et stort hull i konsertmarkedet på Nordvestlandet. På Terminalen er et overordnet mål å til enhver tid levere kvalitet i alle ledd, som lyd, bar, vakthold og program, for å gi gjestene en best mulig totalopplevelse.

Foto: Marit Brunstad

Synnøve Sandnes
Terminalen Byscene
Ny daglig leder
Fra 1. september
>
x