Noe å glede seg til

Neon Ion til Terminalen

​Neon Ion kommer til Terminalen 26. februar. Konserten er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Natalie Sandtorv har gått veien fra ung og lovende til en fullblods artist og hun har brukt tiden godt. Det har vært mange solnedganger siden debutplaten Freedom Nation i 2017, prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-R&B med en god dose LA-coolness.

Albumet Heart Echoes som kom ut 8.mai har blitt mottatt med ovasjoner, og ble bla. omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

Albumet ble utgitt på Jazzland Recordings, hvor Sandtorv har fått med seg den uredde produsenten Erlend Mokkelbost og sammen har de laget en lysende perle som oser av kvalitet og kreativt overskudd. Med seg har hun et fantastisk band.

Over et år i studio og flere skriveopphold i LA, Italia og Berlin har resultert i en energibombe av et album. Albumet som er spekket med både nære og upbeat låter.

Det er et lydlandskap som umiddelbart fanger oppmerksomheten til lytteren.

Vokalisten har høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa.

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Pris: 299,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/21428-neon-ion-terminalen

Neon Ion
26. februar
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
​Show: 21:00
​ID: 18
>
x