Noe å glede seg til

Natalie Sandtorv med releasekonsert på Terminalen

​Natalie Sandtorv slipper nytt album og holder releasekonsert på Terminalen lørdag 14. oktober.

Natalie Sandtorv er vokalist og låtskriver som har blitt sterk profil på den Europeiske musikkscenen de siste årene. I 2016 mottok hun prisen for Årets Jazztalent fra Moldejazz og Sparebank 1. I den anleding begynte hun å jobbe med sammensettingen av et nytt band, og skrev musikken til prosjektet som hun har valgt å kalle for "Freedom Nation".

Debutplaten ble spilt inn i februar i Ocean Sound Recordings (Giske, NO) og slippes på plateselskapet Øra Fonogram, oktober 2017. I sommer fikk Moldejazzen en smakebit av hva som kommer, en konsert som høstet strålende kritikk fra alle kanter. Sandtorv & Co har også vært å se på Copenhagen Jazz festival og Alarm festival i Berlin. Etter oktober-slippet venter turnè i Europa, og i den anledning stopper bandet innom Terminalen!
Tekster og vokal som står sterkt over primale grooves, og et fyldig teppe av synth og alternativt saksofonspill, gir et musikalsk lydbilde som fenger, med røtter i jazz som forspeiler seg i urban folk, indie, og spiritual music. Ved å kombinere dette med Sandtorvs unike stemme, dyptgående tekster, og dansevennlige globale grooves, blir dette et oppsiktsvekkende uttrykk som utmerker seg.
Bandet Sandtorv har håndplukket til dette prosjektet er en massiv, rørende, engasjerende utfordrer til jazzkonformen og er et friskt bindeledd mellom moderne jazz og populærmusikk og består av profilerte musikere fra den Skandinaviske jazzscenen, kjent fra prosjekter som Cokko, The Dark, Molecules og Polyfonatura. De har et bredt nedslagsfelt som hører hjemme på en rekke ulike scener og klubber utover de vanlige jazzklubbene.

Ny singel kommer 18. september.

"Higher Rituals" Debut singel fra albumet som kommer
SOUND CLOUD: https://soundcloud.com/natalie-sandtorv/higher-rit...
SPOTIFY: https://play.spotify.com/album/3VJE4RsNUOi5sI9vYQu...
MUSIC VIDEO "HIGHER RITUALS"
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
Natalie Sandtorv
14. oktober
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x