Noe å glede seg til

​Nå kommer endelig Momentium-appen!

Tjen points for hvert arrangement du kjøper billett til og få gratisbilletter.

Vi har de siste årene fått svært mange henvendelser fra folk som etterlyser en app med oversikt over alle arrangementene. Nå er endelig appen her, som ikke bare gir oversikt, men også mange andre fordeler og morsomme funksjoner.

Inspirasjonen kom på en Momentium-tur til København, der daglig leder i Momentium, Ronny Stokke, ble oppgradert til sølvkort på SAS sitt bonussystem. Gjengen hadde det litt morsomt med idéen om et bonussystem for kultur, og hvorfor ingen hadde kommet opp med dette enda. - Så begynte vi å tenke oss om. Hvor genialt hadde det ikke vært med en app som belønnet deg for å gå på konserter og festivaler? Kort tid etter var vi i gang med arbeidet, sier Stokke.

Momentium-appen gir deg muligheten til opptjene points når du kjøper billetter til festivaler, konserter og klubbkvelder på Terminalen Byscene og alle arrangementer i regi av Momentium.

Slik fungerer det

Man får points for hvert arrangement man kjøper billett til. Til flere arrangement man deltar på, til høyere medlemsnivå vil man oppnå. Det er antall arrangementer man deltar på som avgjør hvilket nivå man er på, slik at man ikke vil bli nedgradert selv om man bruker opp points på gratisbilletter. Points er gyldige i 3 år uavhengig av hvilket nivå man er på.

- Vi har et behov for å nå ut med informasjon og fortelle om alle kommende arrangement. Vi vil også belønne de som benytter seg av kulturtilbudet vårt, og da er det hyppigheten som er viktig. Ikke minst vil vi gjøre handleopplevelsen til kundene våre morsommere, og samtidig gjøre det lettere å orientere seg om hva som skjer i byen. Appen gjør at vi kan ha en mer direkte kommunikasjon med sluttbrukeren, og at vi slipper å gå igjennom en ekstern aktør for å snakke med våre kunder. Det gjør veien ut til våre kunder kortere, mer presis og bedre for alle parter. Som bruker vil man også få informasjon basert på hva man liker og egne preferanser, forteller Ronny Stokke.

Den første i sin kategori i Norge

- Dette er den første appen som belønner kultur her til lands. Dette er første trinn av appen, men på sikt vil vi utvide den til å engasjere samarbeidspartnere med sine produkter og andre kulturaktører i regionen.

Appen er koblet opp mot Tikkio, men en må handle gjennom appen for å motta poeng. Det får man altså ikke ved kjøp gjennom Tikkio-appen eller nettsiden. Kodebyraaet, som står bak Tikkio, har stått for utviklingen av Momentium-appen.

- Det har vært en svært lærerik prosess, der vi har fått nytte fra alle erfaringene vi har fra oppbyggingen av Tikkio. Det er kjekt å jobbe med et så takknemlig markedssegment, og vi er spente på å se hvordan denne appen vil utvikle seg med tanke på kultur og regionen, sier daglig leder i Kodebyraaet, Emil Bonsaksen.

Fordelene bestemmes ut fra medlemsnivå og kan være tilgang til eksklusive pre-salg, mulighet til å tjene opp poeng og veksle til gratisbilletter (gratisbilletter er tilgjengelig på alle arrangement), til fast track og egen inngang på festivaler og Terminalen, gratis garderobe og invitasjoner til eksklusive konserter og lukkede arrangement. 

Medlemsnivå / Fordeler

NEWBIE. Tjener poeng for hver billett, tilgang til eksklusive pre-salg.

SECOND-BASE. Har alle fordelene en Newbie har. I tillegg får man spesialtilbud på utvalgte konserter og kan kjøpe billetter for et lavere antall points enn vanlig.

PRO. Fast-track på Terminalen og på festivaler, i tillegg til alle andre fordeler på tidligere nivå.

VIP. Har alle fordelene fra andre medlemsnivå, samt gratis garderobe på Terminalen og flere gratiskonserter og opplevelser i løpet av året.

LAST NED APPEN HER
App Store
Google Play

Momentium-appen
Nå tilgjengelig
Last ned i App Store og Google Play
>
x