Noe å glede seg til

Myra til Sommerfesten

Kommer til Giske lørdag 29. juni.

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk i oppdrag å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra.

Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren «Takin Ova» med andre etablerte, urbane festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen 2017.

2018 var et fullspekket år for Myra. Hun har bl.a. sluppet den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sin neste EP. I forbindelse med singlene har Myra vært på Norgesturné og besøkt byer som Oslo, Bergen, Volda, Bodø, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Hun har allerede imponert på en rekke festivaler, bl.a. Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen!

1. mars kom singelen «Stylist». Flere nye låter er planlagt for våren og sommeren, før debutalbumet kommer til høsten.

Billetter til Sommerfesten 29. juni kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/8487-sommerfesten-pa-giske-2019

Fotograf: Guro Sommer Værland

Sommerfesten på Giske
Lørdag 29. juni
Pris: 499,-
ID: 18
>
x