Noe å glede seg til

Motorpsycho til Terminalen

​Motorpsycho feirer nytt album og holder konsert på Terminalen onsdag 20. september.

Bandet fra Trondheim er tilbake med en ny besetning, som slipper et nytt album på Rune Grammofon i september. Konserten markerer en ny epoke i Motorpsychos lange karriere og blir en av de første med trommeslager Tomas Järmyr.

Motorpsychos nye album er spilt inn i White Buffalo Studios, LA og Rancho De La Luna , Joshua Tree og er ifølge bandet selv en blanding av "tradisjonell" Motorpsychodelic-musikk og noe nytt og spennende.

En ny trommis og nye omgivelser. Alle er faktorer som spiller inn når man lager plate. Resultatet er "bloody wonderful”. Det låter friskt, inspirert og når lett opp til våre gamle standarder. Du kommer til å digge det!, sier bandet til fansen.

Motorpsycho blir av mange regnet som et av Norges største og viktigste band, som siden debuten i 1989 har gått opp sine helt egne veier. Gruppen fikk tidlig en stor fanskare utenfor Norges grenser, og har vært enestående kreative og produktive gjennom snart 30 år. Etter konserten på Terminalen står en lengre turné i Europa på planen.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21
ID: 18

Pris: 399,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3102-motorpsycho-terminalen

Foto: Geir Mogen

Motorpsycho
20. september
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
​Konsertstart ca kl 21
​ID: 18
>
x