Noe å glede seg til

Momentium produserer for Ulstein Group 100-årsmarkering

Ulstein inviterer til storstilt 100-årsjubileum, med hjelp fra Momentium som produserer og tilrettelegger arrangementet.

Ulstein Group har 100-årsjubileum i år, og feirer det med eit storstilt arrangement 2. september i dokkhallen på Ulstein Verft, der alle er invitert. Dette er en gratiskonsert med kjente norske artister som Sigrid, Cezinando og Madcon. I tillegg vil det bli lokale innslag fra Ulstein mannskor, saksofonist Webjørn Sæther og trommeslager Bendik Hustadnes. Thomas Numme er med som konferansier. Oclin er med for å filme. 

Momentium er stolte av å få være med på prosjektet. 

- Dette er det største arrangementet vi produserer utenom våre egne. Vi flytter hele organisasjonen til Ulsteinvik i uka før arrangementet for å lage en fantastisk feiring av Ulstein som blir 100 år. Dette er noe vi har jobbet lenge med og vi er veldig stolte av å være med på prosjektet. Vi kommer til å bruke lokale, nasjonale og internasjonale krefter for å få til den tekniske produksjonen, og vi er sikre på at alle som kommer vil få en opplevelse de sent vil glemme, sier produksjonssjef i Momentium Simon Pedersen. 

På bildet over: Momentiums produksjonssjef Simon Pedersen og daglig leder Ronny Stokke.

Foto: Ulstein Group

Ulstein 100 år
2. september
Gratiskonsert
>
x