Noe å glede seg til

Minijugend blir Vestlandets største barnefestival

Sommerens kuleste musikkeventyr for barn går av stabelen lørdag 19. august på Color Line Stadion. Minijugend er en helt ny festival med Skandinavias største barneartister på scena, i tillegg til mange morsomme aktiviteter. Marcus & Martinus, Freddy Kalas og Sval er bekreftet til festivalen. OBOS er generalsponsor for Minijugend 2017.

Billetter i salg fra lørdag 4. februar kl 12.00. Presalg for alle som abonnerer på vårt nyhetsbrev fra fredag 3. februar kl 12.00. OBOS-medlemmer får tilgang til presalg med rabatterte billetter via www.obos.no

- Endelig kan vi invitere til et helt eget arrangement for barn og unge. Dette er noe vi lenge har ønsket å få til, og vi gleder oss til å ønske velkommen en unik konsertopplevelse. Når Marcus & Martinus besøkte Sommerfesten på Giske i 2016 ble det hysteriske tilstander, og mer enn 20.000 mennesker tok turen for å se tenåringssensasjonene. Når gutta nå returnerer for opptreden på Minijugend, blir det én av kun fire konserter i Norge i sommer. I tillegg har vi med Freddy Kalas og Sval, som kanskje er like populære blant barn, forteller bookingsjef Steffen Kjevik.

Og det forventes at billettene vil gå fort unna.

- Vi forventer mange tilreisende og et enormt trykk på billettene. Det kommer til å bli et eksklusivt presalg for alle som abonnerer på vårt nyhetsbrev fra fredag. Vi anbefaler alle som ønsker å sikre seg plass på denne fantastiske begivenheten å sitte klare når billettene slippes, sier daglig leder i Momentium, Ronny Stokke.

Disse artistene er klare:

Marcus & Martinus
Etter å ha solgt ut arenaer som Oslo Spektrum og Globen flere ganger, er det en stor glede å kunne bekrefte at Marcus & Martinus kommer til Ålesund i 2017! Lørdag 19. august er de headliner på det nye arrangementet, Minijugend, på Color Line Stadion.

Tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ti år vant MGPjr med låten "To dråper vann”. Siden den gang har tvillingparet fra Trofors oppnådd en eventyrlig suksess og bygd opp en enorm fanskare som er få forunt. 12. november spilte de to utsolgte konserter i Oslo Spektrum og ble hyllet av anmeldere og fans.

I en alder av 15 år har de turnert Norge på kryss og tvers, toppet hitlistene med låter som ”Elektrisk”, ”Girls” og ”Heartbeat” og deres nyeste album "Together" gikk helt til topps på albumlista i både Sverige og Norge. De har vært nominert til flere Spellemannpriser og gitt ut både bok og film om livshistorien deres. De har allerede erobret Skandinavia og i vinter fyller de storscenen Globen i Stockholm to ganger. Billettene ble revet bort på rekordtid.

Freddy Kalas
Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsangslåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og med over 110 millioner avspillinger og den 3. mest strømmede norske artisten i Norge i 2015, kun slått av Broiler og Kygo, kan det se ut til at han har klart nettopp det.

Freddy ble lidenskapelig opptatt av musikk i ung alder. Som tolvåring begynte han å skrive egne tekster og gjorde seg lokalkjent ved å spille på skoleavslutninger og andre arrangementer i nærområdet. Da Fredrik var 19 år kom hans første gjennombrudd under aliaset “Freddy Genius”, med russelåten “Cannabus 2011”. Den vant “Årets Russelåt” hos NRK Mp3 og klatret til 14. plass på VG-lista.

I 2014 ble han en del av Sky Agency familien (Broiler, Seeb m.flere), og har sammen med teamet sitt tatt festen til nye høyder. I 2015 inngikk også Freddy samarbeid med Universal Music Norge.

2016 startet bra for Sjefen for Fest. I desember 2015 toppet han listene i både Norge og Sverige med “Hey Ho”, en mer nedpå låt enn hva han tidligere har utgitt – men med allsangfaktoren i god behold. Etterfølgende låt, “Feel Da Rush” var hans første engelskspråklige låt, som ble den tredje #1 på salgslistene for den folkekjære artisten. Sommeren 2016 slapp han gladlåten «Jovial» som virkelig ble en hit her til lands.

Sval
Sval Rosenløw Eeg (17) vant som 12-åring MGPjr med sangen «Trenger deg». Den gikk rett til førsteplass på iTunes, og ble hyllet av så vel kritikere som unge fans. VG skrev: «Popkunst i ydmyk enkelhet». Siden har Sval gitt ut flere singler, blant annet «Tidsfrist» (listet på både mP3 og P1) og «To år tilbake», som ble en umiddelbar hit.

I februar 2016 kom debutalbumet «Mellom oss», til glimrende mottagelse. «[Det ligger] så mye poptalent her at «Mellom oss» uansett blir en gledelig opplevelse. At Sval bare vil bli bedre og bedre med årene føles like opplagt», skrev Aftenposten. Albumet gikk rett inn på VG-lista Topp 20, og med Svals unike appell ble låter fra albumet listet både hos P3 og P1, og streames stort på Spotify.

Sval har spilt på en rekke tv-show, blant annet Lindmo (NRK1) og Senkveld (TV2), hun har varmet opp for Isac Elliot i Oslo Spektrum, og spilt eksklusivt på by:Larm. På kort tid har Sval etablert seg som en særegen artist, som med genuine tekster og catchy popteft appellerer til et bredt publikum.

Konsertinfo

Åpningstider: 12-16
Fri aldersgrense og alkoholfritt arrangement
Salg av mineralvann, snacks og mat på området
OBOS er generalsponsor for festivalen

Pris
Ståplass: 499,-
Sitteplass: 599,-

Billetter til konserten legges ut for salg lørdag 4. februar kl. 12.00 på Tikkio.com. Presalg for de som abonnerer på Momentium-nyhetsbrevet fredag 3. februar kl 12.00. 

OBOS-medlemmer får tilgang til presalg med rabatterte billetter via www.obos.no

Minijugend
Lørdag 19. august
Color Line Stadion
Billetter i salg fra 4. februar
>
x