Noe å glede seg til

Madcon og Morgan Sulele kommer til Minijugend!

Og det blir flere aktiviteter når Vestlandets største barnefestival arrangeres også i 2018.

I 2017 hadde festivalen 11.000 besøkende og billettene ble revet bort ila noen få dager. Arrangøren vil bygge videre på suksessen når Minijugend arrangeres på Color Line Stadion 18. august 2018.

- Lanseringen av Minijugend i 2017 ble en enorm suksess. Vi ønsker å bygge videre på denne, og vi lover å skape minst like flotte konsertminner for de miste også i 2018. I tillegg til det som skjer på scenen, vil vi også ha økt fokus på aktiviteter på festivalområdet, for å skape en perfekt ramme for både barn og foreldre, sier daglig leder i Momentium, Ronny Stokke.

Ikke minst blir står noen av landets mest populære artister blant både barn og voksne på scena...

- Madcon engasjerer publikum i alle aldre og det er umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen. Morgan Sulele har kapret både hjerter og listeplasseringer med sine supercatchy låter, forteller bookingsjef i Momentium, Steffen Kjevik.

Madcon

Disse gutta har hatt flere 1-singeler enn de fleste andre norske artister. Låter som «Beggin», «Don’t Worry», «Glow», «Freaky Like Me» og «One life» samt hundrevis av konserter var med å gjøre Madcon til en av Europas største europeiske duoer.

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina.

Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man”solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser.

Deretter gikk det slag i slag med”An In CONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow”. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bl.a Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross.

Singelen “Onelife” feat Kelly Rowland gikk multiplatinum og har over 16 millioner views på YouTube.

Madcon live skaper en energi blant publikum som må oppleves, det er umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen!

Morgan Sulele

Med superhits som «Karl Johan» og «Bare Min» har Morgan Sulele blitt en av Norges mest streamede artister de siste årene. 

Han startet like godt med å toppe iTunes, Spotify og Tidal, og ikke minst tok han førsteplassen på VG lista og ble der i hele 6 uker sommeren 2015 med debuthiten «Bare Min». Siden da har han rukket å streame til 18 ganger platina og 2 ganger gull (fordelt på 8 låter) på under to år, med bl.a. «Lakenet» og «Jeg vil heller ha deg» som han ga ut i samarbeid med Innertier.

Han har ligget totalt 53 uker på VG lista sammenhengende og har over 60 millioner streams på Spotify alene.

I 2016 turnerte han landet rundt med DJ og gitarist, men i 2017 samlet han et eget liveband bestående av musikere som tidligere har spilt med Siri Nilsen, Bebe Rexha, Karpe Diem, Robin & Bugge, A1 med flere.

Konsertinfo
Åpningstider: 12-16
Fri aldersgrense og alkoholfritt arrangement
Salg av mineralvann, snacks og mat på området

Pris: 399,- (Gratis for barn under 2 år)
Billetter på Momentium-appen og Tikkio

Foto: Olav Stubberud

Minijugend
Lørdag 18. august
Åpent 12-16
>
x