Noe å glede seg til

LAUV til Jugendfest

«I Like Me Better» har vært på alles lepper det siste året, og vi er utrolig glade for å ha fått Lauv (US) til Jugendfest 2018!

Lauv har for øyeblikket heletre låter inne på top 200 Spotify Chart i Norge. Hans nyeste singel "Chasing Fire" er listet på NRK P3, som har lagt sin elsk på den unge amerikaneren og allerede hatt ham på besøk i studio hos Christine. Med både den og fjorårets hits "I Like Me Better" og "Easy Love" i ryggen, har Lauv klatret raskt oppover listene på Spotify og ligger for tiden som verdens 80. mest spilte artist med imponerende 18 millioner månedlige lyttere. "I Like Me Better" er som en superhit å regne, med til sammen 395 millioner plays per dags dato. Den ble godt tatt imot her i Norge, og var listet på NRK P3, mP3, NRJ, KISS og flere andre norske kanaler.

Sjekk ut den nye "Chasing Fire" her: https://lauv.lnk.to/chasingfire_ytPR

Lauv har akkurat rundet av Asia-delen av sin verdensturné, hvor han spilte sammen med Ed Sheeran. Han er aktuell med flere konserter i Norge i sommer – i tillegg til konserten på Parkteatret førstkommende søndag, er han også booket til Slottsfjell i juli og til Jugendfest i Ålesund i august. 

- De aller fleste av oss har hatt «I Like Me Better» på hjernen i 2017. Vi spår både gåsehud og allsang når Lauv spiller den og alle de andre hitene på Jugendfest i august, sier bookingsjef i Momentium, Steffen Kjevik.

Billetter til Jugendfest 2018 kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

x