Noe å glede seg til

Hkeem & Temur kommer til Sommeretterfesten

Hkeem & Temur, som står bak bangeren "Fy Faen", kommer til Den store Sommeretterfesten med Marie & Christine på Terminalen!

19 år gamle Hkeem (Abdullhakim Hassane) fra Stovner har bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede vist seg å være en av de unge, lovende artistene vi skal se opp for i 2017. Debutsingelen “Fy faen” ble straks Ukas låt hos P3 og er spådd til å bli den store sommer-bangeren! I tillegg til å bli bikke en million streams på kun 2 uker, fikk den første SKAM-episoden i siste sesong tittelen ”Fy Faen” der låta fikk den gjeve soundtrack-spotten og dette har virkelig vekt interesse for Hkeem over hele verden.

I 2017 ble Hkeem signert av Universal Music. Raskt etter skrev han en booking-avtale med Atomic Soul. Nå gleder han seg til å gi ut ny musikk og spille konserter i tiden som kommer.

På debutsingelen "Fy faen" har Hkeem med seg sin gode venn Temur
Temur er en 19 år gammel Rap/RNB artist fra grunerløkka i Oslo. Han startet å eksperimentere i studio som 13 åring, noe som resulterte i en SoundCloud utgivelse, som fikk gode tilbakemeldinger og har siden da har han jobbet med å utvikle sin egen sound. Temur har også stor interesse for musikk og lyd produksjon og har blant annet hvert med på produksjonen av singelen til Hkeem, "2016".

Mer info om Den store Sommeretterfesten finner du HER
Billetter kjøpes HER

Den store Sommeretterfesten
Lørdag 1. juli
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 23
ID: 20
>
x