Noe å glede seg til

Kåre Nymark holder konsert på Terminalen

5. november kan du se jazztrompetisten på Terminalen. Begrenset kapasitet.

"Vi er her" er en konsertserie bestående av nasjonale og lokale artister. Konsertene blir intime og spesielle, med artister vi elsker og begrenset kapasitet, og med smittevern og trygghet for publikum i fokus. Billetter på Tikkio, og det er også mulighet å kjøpe digital billett. Konsertserien er støttet av Møre og Romsdal fylkeskommune.

Kåre Nymark bor på Molnes på Vigra. Et vakkert og naturnært område, med både naturreservat og fuglereservat i umiddelbar nærhet, og utsikt rett ut i storhavet.
Kåre har latt seg inspirere til å bruke denne nærheten til naturen som utgangspunkt og inspirasjon til et nytt soloprosjekt. Det har derfor fått tittelen «MOLNES». Han vil bruke naturelementer og ikke minst den ekstreme variasjonen i været som inspirasjon og utgangspunkt for musikken. Det burde være noe alle Sunnmøringer kan kjenne seg igjen i.
Konserten vil spenne fra rolige meditative strekk, til heftig groove og intense lydlandskap. Dette er første gangen Kåre Nymark står alene på scenen med trompet og elektronikk.
Kåre Nymark jr. har etablert seg som en av sin generasjons mest markante jazztrompetister her i landet. Aktiviteten spenner over et bredt spekter av stilarter. Han har vært med å etablere flere band som har vært eksponenter for vital norsk jazz de siste 15 årene, som Nymark Collective , Funky Butt og Gumbo, samt at han var trompetist i Ytre Suløens Jass-ensemble i 18 år, frem til ha ga seg i 2010. Siden 2009 har han også hatt sitt eget Kåre Nymark jr. band, og siden 2015 vært fast medlem av The Brazz Brothers.
Han har samarbeidet med en rekke musikere og artister som for eksempel Jason Moran, The Real Thing, Tricia Bouttè, Tord Gustavsen, Kristin Asbjørnsen og Hilde Louise Asbjørnsen, og har turnért verden over i over 20 år, gitt 22 album.

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Pris: 249,-
Digital billett: 49,-

Foto: Werner Anderson
Kåre Nymark
5. november
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
>
x