Noe å glede seg til

Julie Bergan med to konserter på Terminalen

Én for de over 18 år og én for de under.

Julie Bergan holder konsert på Terminalen 26. april i forbindelse med The North West! Det blir først en konsert for de under 18 år, så blir det konsert for de over. 

Konserten for de under 18 år er den første av konsertserien Spire, som er samarbeid mellom Terminalen, Ung i Ålesund og kulturavdelinga ved Ålesund kommune. 

Julie Bergan

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 300 millioner streams på Spotify og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med “All Hours” og “Arigato” har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jess Glynne. I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter slippet av debutalbumet “Turn on the Lights” 2. februar 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet “Ignite” med K-391, Alan Walker og SEUNGRI ble Bergans andre norske #1 på VG-Lista, og den ble også kåret som årets norske låt under NRJ-Awards. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforlegger prisen for “Årets Gjennombrudd” med “Arigato”, som i tillegg var nominert for “Årets Låt” under Spellemann 2016. Bergan har allerede turnért land og strand rundt i inn -og utland, og spilt for fulle hus under “Arigato Tour” og “It’s LIT Tour Pt.1 og 2”.


Julie har kickstartet 2019 med sin nye singel «STFU», en eksplosiv låt, akkurat som artisten er selv. Ikke minst på scena. Gled deg til konsert 26. april! 

Foto: Julia Håkonsson

Julie Bergan
26. april
Terminalen Byscene
>
x