Noe å glede seg til

Jugendfest afterparties med Sophie Elise

​Bli med på de offisielle afterpartyene for artister og publikum i forlengelsen av Jugendfest. Når konsertene er ferdig på Color Line Stadion er det bare å ta turen Terminalen, der blir det nemlig underholdning og feiring til de sene nattetimer i godt selskap.

Og Norges største blogger Sophie Elise stiller som DJ på Terminalen både fredag og lørdag. Dette vil du garantert ikke gå glipp av!


Blogger, kjendis og, i følge VG, Norges mektigste mediepersonlighet Sophie Elise stiller som DJ for anledningen. Gjør deg klar for en bakoversveis, for Sophie Elise har gått i lære hos dyktige dj-venner og perfeksjonert skillsa. Det er i hvert fall helt sikkert at Terminalen kommer til å koke med Harstad­jenta på besøk. De som har fulgt henne en stund vet at Sophie Elise har en genuin musikkinteresse og en ekte artist i magen.

I løpet av de siste årene har Sophie Elise gjort en rekke DJ oppdrag rundt om i landet og er nå klar for å lage en ellevill fest for Ålesunds befolkning på de offisielle afterpartyene til Jugendfest 18. og 19. august.

Åpent 23-02 fredag og 23-03 lørdag
ID: 20

Pris: 149,-
Billetter fredag: https://tikkio.com/tickets/3001-jugendfest-afterparty-dj-sophie-elise-terminalen
Billetter lørdag: https://tikkio.com/tickets/3002-jugendfest-afterparty-dj-sophie-elise-terminalen

Jugendfest afterparties
18. og 19. august
Terminalen Byscene
ID: 20
>
x