Noe å glede seg til

Jugendfest - Få billetter igjen

For første gang ser det ut til at Jugendfest på Color Line Stadion blir utsolgt

"Slik det ligger an nå, vil festivalen være utsolgt når festivalen er igang fredag 22. august. Det er noe vi har drømt om og jobbet målbevisst mot i flere år", sier en fornøyd festivalsjef Ante Giskeødegård. Jugendfest arrangeres på Color Line Stadion fredag 22. og lørdag 23. august. Med artister som David Guetta, Veronica Maggio, Kvelertak og Icona Pop m.fl på plakaten har en lykkes i å få festivalgjengere på Sunnmøre til å ta turen til Ålesunds storstue.

Studentbilletter og ungdomsbilletter ble utsolgt allerede i mai og nå begynner det å minke på de ordinære billettene også. " Det skal mye til for å fylle Color Line Stadion to dager på rad, men i år ser det ut til at vi skal klare dette", sier Giskeødegård. VIP-billettene er også utsolgt og rundt 80% av de ordinære billettene har blitt solgt. Erfaringer fra de tidligere festivalene, tilsier at billettsalget øker betraktelig den siste uken inn mot festivalstart.

Jugendfestprogrammet skal favne bredt og i år er vi svært forøyde med å ha fått på plass kvalitetsartister fra forskjellige sjangre både fredagen og lørdagen. Festivalarrangør Momentium har også i år booket inn en stor edm (electronic dance musik) - artist til festivalen. Tidligere har Avicii og Steve Angello representert denne sjangeren, og i år har festivalen lykkes med å få David Guetta som årets headliner. Artisten opplever for tiden formidabel suksess, noe som også er utslagsgivende for billettsalget.

Kjøp billetter HER

Foto: Kristin Støylen

x