Noe å glede seg til

Jobbe som frivillig?

Under Sommerfesten på Giske og Jugendfest er vi hvert år avhengige av den fabelaktige innsatsen som legges ned av alle våre frivillige. Uten deres innsats hadde festivalsommeren på Sunnmøre sett helt annerledes ut. Ingen frivillige, ingen festivaler. De frivillige er ryggraden og sjelen i festivalene og en av hovedårsakene til at tusenvis av publikummere hvert år får en uforglemmelig opplevelse!

Kunne du tenke deg å være med som frivillig under en eller flere av festivalene?

Som frivillig under festivalene får du en unik opplevelse, en sjanse til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til at festivalsesongen i 2015 når nye høyder. Vær raskt ute med å melde deg på, så er muligheten større for at du får nettopp den jobben du ønsker deg. Vi anbefaler deg å lese gjennom frivilliginfoen på denne siden før du registrerer deg som frivillig.

Registrering som som frivillig i 2015 er nå åpen.

Hva vil det si å være frivillig? Hva forventer vi av deg?

Som frivillig på Sommerfesten på Giske og Jugendfest deltar du i en eller flere av alle de oppgavene som skal løses for at festivalene skal kunne arrangeres. Du trenger ikke å ha festivalerfaring fra før, men at du har ett smittende godt humør enten sola skinner eller det regner horisontalt, setter vi stor pris på. Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til arbeidsøkten er over. Som belønning garanterer vi deg et minne for livet, fantastisk musikk, god mat og drikke, festivalbilletter, en skikkelig frivillig-fest og evig takknemlighet.

Jobber du som frivillig én dag under Jugendfest får du gratis inngang den andre festivaldagen.

Jobber du som frivillig under Sommerfesten på Giske får du være med på den sagnomsuste frivilligfesten der du får god mat, drikke og musikalske overraskelser og minne for livet. De som jobber på selve dagen for Sommerfesten (4.juli) får også dagspass til Jugendfest. 

Har du erfarning fra festivaler eller sitter på spesiell kompetanse som du mener kan være nyttig for festivalene, send gjerne en e-post til frivillig@momentium.no

NB! For å kunne jobbe som frivillig i festivalbarene må du være fylt 18 år før festivalstart. For å være frivillig på Jugendfest må du være fylt 18 år før festivalstart. 

Meld deg på som frivillig til Sommerfesten HER

Meld deg på som frivillig til Jugendfest HER

Frivillig
Jobb som frivillig én dag og få festivalbillett den andre dagen
Jugendfest: Color Line Stadion 22.-23. august.
>
x