Noe å glede seg til

Jesper Jenset + Sval-konsert med fri alder

​Når Sval og Jesper Jenset drar på turné sammen i høst er det to av Norges mest fremadstormende artister som står på samme scene! Torsdag 3. oktober ser du de på Terminalen.

Fri aldersgrense.


SVAL
Til tross for sin unge alder, har Sval Rosenløw Eeg markert seg på den norske musikkscenen i mange år allerede. Etter at hun stakk av med seieren i MGPjr. i2011, fulgte hun opp med popperler som «Tidsfrist» (2014), «Fasitsvar» (2014) og«Plan B»(2014),før hun albumdebuterte med «Mellom oss» i 2016. Siden den gang har Sval rukket å fullføre videregående skole, tilbrakt tid i Los Angeles og jobbet frem en rekke nye låter i studio i Norge og Sverige –denne gangen på engelsk. En naturlig vending for Sval, som har skrevet på engelsk helt siden hun var førsteklassing på barneskolen – nå ønsker hun å dele denne delen av sitt særegne låtunivers. I april slapp hun EP-en «Young Alien».

JESPER JENSET
I en alder av 21 år har Jesper Jenset allerede mer enn 90 millioner streams på Spotify og bygget en solid fanskare på hjemmebanen. Han styrker og stadig sin posisjon på den internasjonale musikkscenen og har gitt ut låter sammen med artister som H.E.R, Lost Kings og Gromee. Per dags dato består Jesper sin katalog av hits som blant annet «High», «Painkiller» og en av hans nylige utgivelser «Bad Vibrations» som har imponerende 17 millioner streams! I høst kommer tredje volum av hans EP-serie Waves og vi gleder oss stort til å høre mer musikk fra denne popkometeten!

Dører: 20:00
Show: 21:00
Fri aldersgrense

Pris: 249,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/11062-jesper-jenset-sval-terminalen

Jesper Jenset + Sval
3. oktober
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
Fri aldersgrense
>
x