Noe å glede seg til

Jaga Jazzist til Terminalen

For første gang på Terminalen lørdag 10. oktober.

Dette er stort. Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, gav ut sitt syvende studioalbum “Pyramid” i august i år på Flying Lotus sitt plateselskap Brainfeeder. Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men opp av asken og ut av ilden er det med ekstatisk glede og vill begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist skal spille åtte konserter i sju byer i Norge i høst, allerede nå i oktober. Bli med og dans med oss!

09 okt Trondheim - Byscenen
10 okt Ålesund - Terminalen
15 okt Hamar - Festiviteten
16 okt Tønsberg - Støperiet
17 okt Kristiansand - Kick
30 okt Bergen - USF Verftet
31 okt Oslo - Rockefeller - dobbelgig

Albumet “Pyramid” fikk stående ovasjoner i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn på bare to uker på ei hytte i et koronafritt Sverige i 2019. Resultatet er et meditativt opprivende sci-fi elektronisk akustisk post-prog-jazz-rockalbum, og har blitt sammenlignet med både Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti. Er det jazz? Er det rock? Post-rock kanskje? Hvem vet. Det blir iallefall et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter, og folk som virkelig kan å spille på de!

Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Konsertene i oktober definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er bandets nyeste album “Pyramid”, i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv. Dette blir gøy!

Kom og bli med på en fantastisk konsertopplevelse av de sjeldne!

I samarbeid med, og støttet av
Norsk Kulturråd
All Things Live
Min Produksjon

Dører: 20:00
Show: 21:30
ID: 18

Pris: 399,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/19406-jaga-jazzist-terminalen

Foto: Anthony P. Huus

Jaga Jazzist
10. oktober
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
​Show: 21:30
​ID: 18​
>
x