Noe å glede seg til

Green Day til Ålesund (utsolgt)

Konserten er utsolgt.

Et av verdens aller største band spiller på Color Line Stadion 31. mai 2020, som eneste stoppested i Norge på sin kommende verdensturné.

I tillegg til å annonsere at de reiser på en global stadionturné slipper de singelen «Father Of All...» fra det kommende albumet Father Of All... som gis ut 7. februar 2020 via Reprise/Warner Records. 

Rockebandet Green Day, ofte omtalt som «verdens beste liveband», er kjent for å levere musikk og show av høyeste kvalitet.

Gruppa, som består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tre Cool, slo igjennom i 1994 med albumet «Dookie» og låter som «Basket Case», «Long View» og «When I Come Around».

Siden da har de hatt en enorm suksess og blant annet mottatt fire Grammy-priser for beste alternative album, beste rockealbum, årets låt og beste rockealbum. De elleville punkrockerne har solgt over 80 millioner album og er et av verdens mestselgende band innenfor sin sjanger. «American Idiot»-albumet solgte over 12 millioner plater alene.

Vi er stolte over å invitere et av verdens aller største band til Ålesund og Color Line Stadion 31. mai 2020, som bandets eneste konsert i Norge dette året. Velkommen!

Special Guest: Manic Street Preachers


Det ikoniske og innflytelsesrike bandet Manic Street Preachers ble stiftet i Blackwood i Wales i 1986. Siden den gang har de gitt ut 13 studioalbum og headlinet utallige festivaler som Glastonbury, T in the Park, V Festival og Reading & Leeds. De har vunnet 11 NME Awards, 8 Q Awards og 4 BRIT Awards og ble nominert til Mercury Prize og MTV Europe Music Awards.

Debutalbumet «Generation Terrorists» ble gitt ut i 1992 og Manic Street Preachers fikk raskt status som et unikt band. Gjennom årene har de opparbeidet en enorm fanskare verden over, og selv om de har modnet og forandret seg musikalsk, beholder de alltid den klassiske Manics-lyden. På live-showene spiller de tidlige hits som «If You Tolerate This Your Children Will Be Next», «You Stole The Sun From My Heart» og «Design For Life» så vel som de nye låtene «International Blue» og «Hold Me Like A Heaven» (begge sistnevnte fra albumet «Resistance Is Futile» fra 2018).

Bandet er nå i studio og jobber med sitt 14. album. 

Fri aldersgrense.

Konserten er utsolgt.

Foto: Pamela Littky

Green Day
31. mai 2020
Color Line Stadion
Fri aldersgrense
>
x