Noe å glede seg til

Gratiskonsert med Unge Ferrari

​NB! Maks én billett per person.

Billetter: https://tikkio.com/tickets/9705-unge-ferrari-terminalen

Konserten arrangeres av Stiftelsen Kjell Holm og er gratis for publikum.
NB! Man må reserverer plass på Tikkio.
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
Etter utsolgt konsert på Terminalen og stort sett over hele landet tidligere i år, er Stig Haugen endelig tilbake i Ålesund 13. august.


 

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med Midt imellom magisk og manisk beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.
Det oppleves ikke nødvendigvis hverken unikt eller revolusjonerende at en artist lager låter om eget liv. At man kanskje har hørt historiene før tar likevel ingenting vekk fra Unge Ferraris nye album, der artisten viser at det på utmerket vis går an å synge om det som er kjipt som faen, og samtidig pakke det inn i en musikalsk drakt som oppfordrer og inviterer til å ha det fett.
“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, det var tider jeg rev meg i håret og nesten gråt fordi det føltes ut som jeg ikke fikk til noe. Jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet.”
Med nominasjoner til Spellemann og P3 Gull, platinatroféer, topplassering på listene, konserter på landets største festivaler og utenfor landegrensene, samt lovord fra både norsk og internasjonal presse, er det lett å glemme at en skinnende medalje også kan ha en bakside. For det siste året i Unge Ferraris verden har vært både manisk og magisk, og arbeidet med albumet har vært en terapeutisk prosess, der resultatet har blitt en invitasjon inn til følelsene han har bearbeidet, og prosessen og belastningene han har vært igjennom. Men det måtte tur helt ned på bånn, før han forstod at han måtte gjøre noen alvorlige endringer i livet sitt, og at det måtte en 180 til for å komme høyreist ut av det.
Heldigvis har både den fysiske og mentale reisen og refleksjonene Unge Ferrari har gjort, fra Miami til Haugesund, kulminert i hans nye album. Her viser han nok en gang at man aldri helt vet hva man kan forvente av den musikalske sounden, noe de to seneste singlene, “Ung & Dum” og “Balkong”, er eksempler på. Det at artisten er i konstant bevegelse, men likevel har sin unike signatur på alt han rører, er nettopp det som gjør hans uforutsigbarhet så kjærkommen. I samarbeid med eminente produsenter som Lido, Coucheron, Filip Kollsete, Vinter og Axxe defineres artistens sound, og hans søken etter kontinuerlig fornying gjør at Midt imellom magisk og manisk presenterer en helt ny side av Unge Ferrari, men likevel på kjent grunn.
Support: Isak Shorty

Foto: Adam Falk

Unge Ferrari
13. august
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
>
x