Noe å glede seg til

Gladnyhet! Det blir Sommerfesten på Giske

Se ​Sommerfestens barneteater på Giske lørdag 4. juli.

Teaterforestilling og lykkehjul. Maks 200 personer.

Det er veldig kjekt å kunne fortelle at DET BLIR Sommerfesten på Giske lørdag 4. juli. Se teaterforestillingen «Dei ville svanene» og prøv det populære Sommerfesten-lykkehjulet med 100% vinnersjanse!

Teaterforestilling: «Dei ville svanene»

Prinsessa Elisa vakner ein dag og oppdager at alle dei 11 systrene hennar er sporlaust forsvunne. Ho står då åleine i ein ulukkeleg heim med ei grusomt sjalu stemor. Saknet etter syskena vert uuthaldeleg. Ho må ut, ut å finne syskena sine. Og kven veit, kanskje finn ho også noko meir på ferda?

«Dei ville svanene» er ei musikkteater-framsyning som tek utgangspunkt i H.C. Andersen- eventyret «De ville svaner». FRIKO har omskrive, dramatisert og skrive musikk til dette, for å til slutt ende opp i ei framsyning der den unge jenta, er si eiga heltinne. Heltinne over si eiga frykt, si eiga lengsel og sin eigen kjærleik.

Dette er ei leiken framsyning som inspirerar til å finne styrken i seg sjølv og vere sine eine heltar som inneheld sakn, latter, dans, kjærleik, eit kyss og ei fjør.
FRIKO har gitt det gamle eventyret ei moderne drakt. Du vil sjølvsagt få sjå kongar, onde stemødre og trolldom, men også plastbestikk, rapp og masse humor og ein rar skapning i skogen.

FRIKO er ein musikkteatertrio som består av Fride Nøstdahl Hjelle (pianist, komponist og songar) Kornelia Melsæter (skodespeler, dramatikar og songar) og Fride Snipsøyr Holøs (skodespelar, dramatikar og songar). FRIKO driv på med musikk og teater både separat og i kombinasjon.

Smittevernsregler blir fulgt.

  • Maks 200 personer per forestilling
  • Minst én meter avstand per gruppe som kjøper billett sammen
  • Køsystem med minst én meters avstand
  • Desinfeksjon settes frem og tilgang til vask

Det blir delt inn i to grupper, så du kan velge å komme på festival fra kl. 12.00-14.00 eller kl. 15.00-17.00. For å overholde smittevernsregler vil vi at du kjøper billett på forhånd.

Du kan kjøpe billett til de du skal sammen med, slik at dere får sitte sammen.

Vi håper at vi ser deg på Giske lørdag 4. juli. 

Billetter: https://tikkio.com/tickets/11644-sommerfesten-pa-giske-2020

Sommerfesten på Giske
Barneteater
4. juli
Fri aldersgrense
>
x