Noe å glede seg til

Fagernes Yacht Klubb setter seil mot Terminalen

​Lørdag 24. juni er det midtsommer, og kvelden etter St Hans aften. Da setter vi startskuddet for en uforglemmelig sommer med en uforglemmelig kveld på Terminalen, og har i den anledning nok en gang fått Fagernes Yacht Klubb til å vende seil mot Ålesund.

Fagernes Yacht Klubb har vært et enestående eventyr. Sommeren 2010 hadde en gjeng indiemusikere fra Bergen et ønske om å ta fram sin indre matros. Samlet av en felles forkjærlighet for Michael McDonald, Steely Dan, Hall & Oates og Toto har de skapt legendariske kvelder på Revolver, Parkteatret, Rockefeller, Kvarteret og USF Verftet i Bergen.

I 2013 og 2014 sprengtes alle grenser og Rockefeller ble utsolgt på forhånd, og alle som var der kan skrive under på at det var en av de beste kveldene noensinne. Alle sang med, alle danset, det fantes ingen grinebitere og (nesten) alle var enige om at perioden fra 1972-1984 var den epoken hvor den beste musikken ble skapt.

Fagernes Yacht Klubb består av noen av Norges dyktigste instrumentalister, samt musikere fra prosjekter som Hawkon, The New Wine og Miss Tati.

Vi stiller med funky musikk fra det glade 70- og 80-tallet, yacht-drinker og pyntet lokale, du stiller i toppform og gjerne kledd i maritime gevanter!

Don't stop believin' folkens. Det er nothin' you can do about it. Det blir dancing on the ceiling. All night long.

Dørene åpner kl 22

ID: 20

Pris: 199,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/2746-fagernes-yacht-klubb-terminalen

Gratis for studenter

Fagernes Yacht Klubb
24. juni
Terminalen Byscene
Åpent 22-03
ID: 20
>
x