Noe å glede seg til

Elton John stadionkonsert i Ålesund

30. juni 2016 er det klart for den største konserten på Nordvestlandet noensinne. Elton John, en av verdens absolutt største artister, og mannen bak de tidløse og klassiske låtene «Your Song», «Tiny Dancer», «Rocket Man» og «Candle In The Wind» gjør egen stadionkonsert på Color Line Stadion.

Aldri før har det blitt arrangert en konsert av dette formatet i Møre og Romsdal og det forventes fullsatt stadion når den folkekjære superstjernen kommer på besøk. I løpet av sine 45 år som artist år har Elton John bygget opp en karriere som er vanskelig, å overgå. Med over en kvart milliard solgte album og utallige priser, inkludert 6 Grammys, er det umulig å fornekte slagkraften han har hatt i musikkindustrien og for generasjoner av musikere og musikkelskere.

Gjennom sin karriere har Elton John hatt over femti nummer én hits, blitt innviet i Rock And Roll Hall Of Fame, blitt adlet og rangert som den største mannlige artisten i verden av prestisjetunge Billbord Magazine. Vi husker alle den tårefulle versjonen av «Candle In The Wind» som Elton John fremførte i begravelsen til Prinsesse Diana, en låt som per i dag, med sine 33 millioner solgte kopier, er den mest solgte singelen i historien.

Elton John har alltid levert spektakulære show, og han legger hjerte og sjel i hver eneste konsert. Han turnérer fortsatt verden over og det er stolte arrangører som nå kan annonsere at Elton John besøker Ålesund med fullt band som en del av sin “Wonderful Crazy Night Tour”.

Det er 10 år siden det sist ble arrangert en stadionkonsert i Ålesund. Den gangen var det våre egne stjerner i Aha som tok turen, men selv de blir som smågutter å regne når de settes opp mot Sir Elton John.

- Vi har jobbet med å få Elton John til Sunnmøre i mange år, og vi måtte klype oss selv i armen da det ble gitt klarsignal fra managementet om at han vil ta turen til Ålesund i 2016. Dette blir det største vi har arrangert noen gang og den aller største konserten gjennom tidene i vår del av landet, sier Ante Giskeødegård hos arrangøren Momentium. Det er klart for en spennende og hektisk konsertuke med Elton John-konsert torsdag 30. juni og Sommerfesten på Giske lørdag 2. juli, sier Giskeødegård med et smil om munnen.

Support: DAGNY og Foy Vance. Les mer HER

Konserten arrangeres som et samarbeid mellom Momentium, Aalesund Fotball, Live Nation, Sparebanken Møre og Sunnmørsposten.

Det offisielle billettsalget til Elton John-konserten starter fredag 30. oktober kl. 09:00.

Det er fri aldersgrense på konserten.

Billetter selges via Tikkio og kan kjøpes via Tikkio.com eller Tikkio-appen på mobil.

Vi ser frem til en uforglemmelig kveld på Color Line Stadion 30. juni 2016. Vel møtt!

Elton John
30.juni
Color Line Stadion
Dørene åpner kl 18
Fri aldersgrense
Offisielt billettsalg fra fredag 30.oktober
>
x