Noe å glede seg til

deLillos tilbake på Terminalen

​Et av Norges viktigste rockeband deLillos kommer tilbake til Terminalen 10. februar 2018!

Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere og gav i 2014 ut det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» som havnet på 1.plass på både iTunes og VG i tiden etter. I 2015 feiret bandet 30 år som band og spilte alle sine 15 album live på 10 dager på Popsenteret til stor suksess. I tillegg gav de ut 4 samlealbum og boken «Glemte minner- historien om 230 deLillos-sanger». Et band som fortsatt holder koken med andre ord. Siden sommeren 2016 har bandet utgitt to album, “Peiling på seiling” og “La oss ble fri for all nostalgi”. Begge utgivelser har mottatt strålende kritikker.
De to tidligere gangene de har vært på Terminalen har deLillos levert hunder prosent kvalitet og god stemning for fullt hus. Og vi tviler ikke på at det blir noe mindre denne gangen.
Vi gleder oss!
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 20
Pris: 399,-
deLillos
10. februar
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 20
>
x