Noe å glede seg til

Ny dato kommer! Dance With A Stranger

Holder konserten på Terminalen Byscene torsdag 28. mai i forbindelse med Ålesund Live 2020.

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt mersmak!

I 2020 skal de gjennomføre en rekke konserter: først og fremst i perioden juni – september, og denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Sommerens turnè består av ca. 15 konserter, så her er det bare å hive seg med om man vil oppleve stemningen. For en fest det blir!

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Pris: 399,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/13847-dance-with-a-stranger-terminalen

Foto: Mona Nordøy

Dance With A Stranger
28. mai
Ålesund Live
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18
>
x