Noe å glede seg til

Dance With A Stranger på Sankten (utsolgt)

​Dance With A Stranger holder konsert på St. Olavs plass under Ålesund Live 12. juni 2021.

Kjøpte billetter til konserten på Terminalen gjelder for denne konserten.

Sommerkonserter i sentrum er en del av Ålesund Live og blir arrangert på St. Olavs plass fra midten av juni til slutten av juli. Det blir en rekke enkeltstående konserter med populære nasjonale artister.

Det settes opp en scene med telt på Sankten, som vil stå der gjennom sommeren med 2-3 konserter hver uke. I tillegg vil det bli vist EM i fotball på storskjerm.

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt mersmak!

I 2020 skal de gjennomføre en rekke konserter: først og fremst i perioden juni – september, og denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Dører: 18:00
ID: 18

Pris: 449,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/20815-dance-with-a-stranger-alesund-live

Dance With A Stranger
Ålesund Live
St. Olavs plass
12. juni 2021
>
x