Noe å glede seg til

Cezinando til Sommerfesten

Vi er så glade for å kunne fortelle at Cezinando tar turen til Giske lørdag 1. juli!

Tross sin unge alder har Kristoffer Cezinando (21) allerede gjort seg svært bemerket på den norske hip-hop scenen i flere år, og bygget opp en solid fanskare. - Generasjonen min blir fortalt at vi er så unike og kan få til det vi vil. Det er bullshit, men hvis man finner ut hva man er ganske god på og gjør det veldig mye, tror jeg man kan få til noe, sa Cezinando til NRK forleden. Allerede som 16-åring slapp han debut EP’en sin «Cez 4 Prez» og fulgte opp med sin første fullengder, «framtid:sanntid» to år senere. Oslogutten fikk allerede da god rotasjon på radio med «€PA» som han deretter vant Urørtfinalen 2016 med. Han blir omtalt som en rapper som skiller seg ut i mengden både når det gjelder melodier, flow og væremåte. Albumet «Barn Av Europa» ble sluppet i juni 2016 og har fått fantastiske kritikker. En samlet musikkpresse applauderer tekstuniverset og det frenetiske, fredfulle, sårbare men frekke universet Cezinando skaper med sine tekster.

I november vant han Årets Nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten “Botanisk Hage”. Cezinando blir med god grunn omtalt som en sann poet, og har et eksplosivt live-show som har tatt hele landets festivalpublikum med storm det siste året. Sansen for tekst resulterte også i at han foran både navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem håvet inn prisen for Årets Tekstforfatter under Spellemannprisen januar 2017 – hvor han også var nominert i Årets Urban og Årets Album. I vår slapp han den nye låten "Håper du har plass", som har blitt lovpriset fra alle retninger og omtales som "Noe av det aller fineste du hører i år" (730.no)

Nå er det ikke lenge før han tar fatt på en ny festivalsommer som inkluderer Sommerfesten på Giske lørdag 1. juli. Det er noe du rett og slett ikke vil gå glipp av! 

Det er ikke bare norsk musikkpresse og publikum som elsker Cezinando. Her ser du hva kjendisene har å si om han.

Sommerfesten
Lørdag 1. juli
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x