Noe å glede seg til

Brothers In Arms tilbake på Terminalen

Sett av lørdag 13. juni!

«Brothers In Arms - a Tribute to Dire Straits» er tilbake på Terminalen Byscene, ett år etter de spilte på samme scene til en fullsatt konsertsal.

«Brothers In Arms - a Tribute to Dire Straits» ble dannet i 2007 av 7 meget rutinerte musikerkompiser fra Ålesund og Brattvåg (herav en innflyttet amerikaner og to innflyttede nordlendinger).
De begynte i det små med en årlig konsert på Teaterfabrikken i Ålesund, men det viste seg fort at dette var så populært blant publikum at de måtte utvide til to årlige konserter; alltid fulle hus! I tillegg har de årlig flere andre konserter rundt om på lokale kulturhus og festivaler. Senere i juni spiller de også på Herøydagan i Nordland.
Dire Straits, med låtskriver, gitarist og vokalist Mark Knopfler i spissen, leverte tidløs kvalitetsmusikk med sine utgivelser fra slutten av 70-tallet til begynnelsen av 90-tallet, på tvers av alle trender som kom og gikk i løpet av den tida. Brothers In Arms håndplukker de beste låtene fra hele katalogen til Dire Straits, og der er jo veldig mange å ta av, så de prøver å variere repertoaret litt fra konsert til konsert. Noen låter kommer de imidlertid aldri utenom, som f.eks. Sultans of Swing, Money For Nothing, Why Worry, Romeo and Juliet og selvfølgelig Brothers In Arms.
Selv om bandet "Brothers In Arms" gjør Dire Straits-låtene på sin måte, vil gjenkjennelsesfaktoren garantert være høy, og på konsertene til Brothers In arms kan man risikere å oppleve både allsang, taktfast klapping og kanskje til og med spredte tilløp til dans.
Bandet består av:
Erik James Anderson; vokal, Ketil Strand; gitar og vokal, Lars Øverås; bass, Bjørn A. Skjelten; trommer, Kjell Myklebust; tangenter, Sten-Even Holstad; gitar og Kjetil L. Ingvaldsen; sax, perc. og tangenter.

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 20

Pris: 249,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/14004-brothers-in-arms-terminalen

Brothers In Arms
13. juni
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 20
>
x