Noe å glede seg til

Blood Command til Terminalen

Et av Norges beste punk-/hardcoreband kommer til Terminalen fredag 2. februar! Support: Hella Rebellion

Blood Command

«Cult Drugs består av medrivende, melodiøs hardcore, basert rundt gjennomgående god riffing og Ljones hyperaktive vokal (...)»

Aftenpostens anmelder var en av de mange som gikk av skaftet for det ferske albumet til Blood Command. Etter fem år er de endelig tilbake, uten å miste et gram pondus av den grunn.


Support: Hella Rebelliön

Hella Rebellion ble startet på nyåret 2017 fra det gamle bandet "Long Lasting Train" etter vokalist trakk seg og det ble startet et nytt og bedre kapittel med riktige bandmedlemmer og ikke minst en vesentlig forbedret kvalitet på musikk og live fremføring.

Rune Nordheim, Sindre Brunes og Øystein Westrum som startet opp igjen etter togkrasjet fikk med seg Espen Farstad på lead gitar og Markus Olausen på vokal til det som skal bli en gnistrende musikalsk reise fra en forblåst kommune på Nordvestkysten til den vide verden forbi Sverige.

Alle medlemmene har god variert erfaring fra tidligere band og prosjekter i studio og scenefremførelse både i Norge og utlandet.

Hella Rebelliön er rett frem energisk scandik rock i en blanding av metal og knasende rock'n roll! Hardtslående, tøft og fengende!

I oktober ble det signert med Rob Mule Records og bandet slipper sitt første album våren 2018. 

Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
Blood Command
2. februar
Terminalen Bysene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x