Noe å glede seg til

ASTRID S med Partys Over World Tour til Terminalen

En unik mulighet til å oppleve Astrid S sitt store talent på nært hold når hun kommer til Terminalen 22. november!

Billetter i salg fredag 9. juni kl 10.00.

Ved å vokse opp i den lille byen Berkåk, Norge med mindre enn 1000 mennesker og lange kalde vintre, ble Astrid S trukket på musikk i en tidlig alder. Hun begynte å spille piano da hun var bare 6 år gammel og begynte å synge og skrive sanger som tenåring.

Etter at Astrid S slapp sin første singel, ”2AM”, i oktober 2014, tok det ikke lang tid før 18-åringen ble spådd en lysende fremtid både nasjonalt og internasjonalt.

Ett år senere hadde Astrid solgt ut sin første headlinerturné i Norge, singelen har nådd dobbel platinumstatus og mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun samarbeidet med blant andre Avicii; på den akustiske versjonen av hans hitsingel «Waiting for Love». I tillegg har hun deltatt på Shawn Mendes’ album med duetten «Air», samt skrevet og lagt vokal på låten «Dawn» med svenske iSHi.

Høsten 2015 kom oppfølgeren til «2AM», den etterlengtede singelen «Hyde». Den Lido-produserte låta fikk svært god mottakelse og suste rett inn på topp 10 på Spotify og A-listene til NRK P3- og mP3.

I november samme år stakk Astrid S av med både prisen for Årets Nykommer og Årets Låt under P3 Gull. Dette kun kort tid etter hun vant sin første MTV EMA Award for Best Norwegian Act. Blant de andre nominerte var Kygo, Madcon og Sandra Lyng.

20 år gamle Astrid S er i ferd med å etablere seg på et stort internasjonalt nivå. 2016 var et stort år med debut EP, utsolgte turneer i US og Europa og hun fikk Spellemann for årets nykommer. Hun har ligget på topplistene i 21 land og peaket på 53. plass på Spotify Global Charts.

Nå er hun aktuell med den nye singelen "Party's Over". Låten har fått fantastiske mottagelser fra publikum og presse. Og hun tar turen til Terminalen i forbindelse med verdensturnéen. 

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21
ID: 18

Pris: 310,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2933-astrid-s-partys-over-world-tour-terminalen

Astrid S
22. november
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21
ID: 18
>
x